Gdje je više taj Gospodin Pravi?

12/01/2011

Vi ste pametni, seksi i singl – u čemu je problem? Ponekad je stvarno teško naći dečka, ali rješenje je u promjeni pristupa...

f

Upoznavanje muškaraca je više stvar psihe nego seksi izgleda. Dobro naštimana frekvencija vaših misli, od vas će udaljiti luzere, a privući dobre frajere.

Opustite se već jednom

Možda ne zvuči logično, ali da biste našli kvalitetnog dečka, ne biste ga trebali toliko tražiti. Najveća greška singl djevojaka je to što same sebe uvjeravaju da što prije moraju upoznati nekog, kažu psiholozi. Zbog toga su na dejtu nervozne i pod pritiskom da sve mora proći fantastično. A rezultat toga je – preglasan smijeh, užurbano ispijanje pića, napadnost… dakle, sve što smanjuje šanse da frajer u vama vidi ženu svog života!

Budite zadovoljni sobom

Ne morate postati djevojka kakvu muškarci vole, budite djevojka kakva se vama sviđa. Pametna žena će raditi na tome da usreći sebe. Obogatite svoj život novim aktivnostima, probajte stvari koje ste oduvijek željeli raditi, učinite sve što možete da usrećite sebe. Frajeri vole žene sa stavom i samopouzdanjem, a ne one koje očajnički traže muškarca koji će ih učiniti sretnom.

Promijenite svoj stav

Dugački popis karakteristika koje vaš budući mora imati znači da ćete u startu eliminirati mnogo tipova koji bi možda ipak mogli postati “Onaj pravi”. Kada postoji kemija, sve što možda mislite da je bitno postaje nevažno. Razmislite samo o osobinama koje nikako ne biste mogli podnijeti u vezi, a u svemu ostalom budite fleksibilni.

Krenite u akciju

Budite otvoreni za nova poznanstva – čak i ako se radi o dogovorenom dejtu koji vam namješta frendica. Kada izađete, ponašajte se prijateljski i blago flertujte, to će tipovima biti znak da vam mogu slobodno prići.

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj