Filmski biseri ljubavnih mudrosti

14/09/2018

Ostavite se ljubavnih savjeta prijateljica i poslušajte savjete slavnih redatelja i scenografa. Od nekih će vam kultnih citata iz serija i filmova poteći suze od smijeha

Budimo realne, naše su prijateljice suviše subjektivne i dobronamjerne da bi nam bile u stanju dati mudar i objektivan ljubavni savjet. Kako kaže Samantha iz "Seksa i grada", "to je kao da slijepi vode slijepe".

gdfghfh

Zato je možda bolje pouzdati se u savjete iz kultnih filmova i tv serija. Evo naših favorita. Primjerice, film "Njemu baš i nije stalo" prepun je mudrosti na temu ljubavi, dejtinga i trenutka u kojem od nekog definitivno treba dići ruke. I svoje srce.

aasas

Jer muškarac kojem je stalo uvijek će pronaći način i vrijeme da budete skupa.

dfdfdf

Naravno, ne treba prerano odustati. Za ljubav se treba boriti jer ne postoji ništa važnije, kao što je svoje učenike učio Robin Williams u kultnom filmu "Društvo mrtvih pjesnika"...

dffdf

A ako je netko potrošio kilometre filmske vrpce na analiziranje fenomena zvanog ljubav, onda je to definitivno američki redatelj Woody Allen. "Annie Hall" samo je jedan od bezbornih uradaka slavnog redatelja koji tematizira veze. Kako da uspiju? Evo kako!

dsdsdsd

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj