Djevojke su priznale kako izgledaju najbolniji prekidi

28/12/2017

Ni jedan prekid veze ne može ostaviti iza sebe lijepa i sretna sjećanja, ali kada čujete sljedeće istinite priče, možda shvatite da ipak imate sreće.

Postoje one veze iz naše prošlosti kojih ćemo se uvijek sjećati s osmijehom na licu, ali nažalost i one od kojih nam je i dan danas muka!

Pitali smo djevojke da nam opišu najgori prekid koji su doživjele i evo što su nam priznale:

1.

"Zaručnik me prevario s mojom najboljom prijateljicom i to dva mjeseca prije našeg vjenčanja. Uhvatila sam ih u stanu jedan dan kada sam neplanirano došla ranije s posla. Ne samo da sam ostala bez zaručnika, nego i bez osobe koja mi je do tada bila kao sestra." 

2.

"Odveo me na romantičan izlet. Mislila sam da će me tamo zaprositi, ali ispostavilo se kako želi prekinuti sa mnom. Rekao mi je kako ga gušim, da je premlad za nešto ozbiljnije i da želi pauzu... Možete li zamisliti kako je izgledala ta vožnja kući?! On je cijelo vrijeme šutio, a ja sam cijeli put preplakala."

3.

"Dečko me ostavio na papiriću. Nije ga ostavio na stolu, nego na ogledalu u kupatilu, jutro nakon što smo se žestoko posvađali. Pisalo je: "Ne mogu više ovako, oprosti." I više se nikada nije javio."

4.

"Frajer s kojim sam se izlazila dva tjedna pitao me da idem s njim na vjenčanje njegovog brata. Bila sam u sedmom nebu jer je to značilo da ću upoznati cijelu njegovu obitelj i da misli ozbiljno. Pristala sam i u sebi skakala od sreće. Otišao je kući tu noć i više se nikada nije javio. Nakon mojih deset poziva i milijun poruka, nakon sedam dana mi je samo napisao da mu je žao, ali da se pomirio s bivšom djevojkom." 

Foto: Profimedia

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj