Što frajerima najviše nedostaje u vezi bivše cure

24/10/2018

Pitali smo ih što im to najviše nedostaje vezano uz bivšu curu (iako to ne znači da bi joj se vratili). Evo šta su nam rekli...

Muškarci ne vole pričati o bivšim djevojkama, barem ne onoliko koliko žene vole pričati o bivšim dečkima , ali smo svejedno odlučili izvući iz njih par sitnica na tu temu. Evo što su nam odgovorili….

"Kod bivše mi najviše fali način na koji je sređivala moj stan. Znam da ovo zvuči kao da mi treba čistačica, a ne djevojka, ali ne govorim o tome. Govorim o načinu na koji je moj stan učinila pravim domom, a danas bez nje izgleda nekako hladno i pusto." Ivan (30)

"Moja bivša i ja smo bili jedan od onih parova koji je zajedno išao u teretanu. Trenirali smo zajedno, jeli smo zajedno, to je bio naš životni stil i jako mi se sviđao. S novom djevojkom nemam tu dodirnu točku i jako mi fali osećaj kad dođeš kući s treninga pa s nekim možeš popričati o tome, a da on pritom ne zijeva." Fran (23)

"Fali mi kuhanja moje bivše. Nedostaje mi miris njenih lazanja, punjene paprike i kolača... Otkako se iselila živim na hrani iz dostave." Mirko (24)

via GIPHY

"Nedostaje mi to što smo bili toliko dugo zajedno da smo mogli komunicirati bez riječi. Znala je što mislim i prije nego to kažem i obrnuto. Jedini je problem što u takvim slučajevima, kad s nekim postanete toliko bliski, nažalost postanete kao brat i sestra, a prestanete biti par. Prokleta kemija! Moja nova cura mi je jako napeta u fizičkom smislu, ali smo psihički jako različiti i nisam siguran da ćemo opstati. Često mi bivša padne na pamet i pitam se jesam li pogriješio što sam prekinuo." Miran (33)

"Seks. Seks nam je bio fantastičan jer je ona bila totalna lujka. Nažalost, bila je preluda da bi se s njom moglo biti u normalnoj, funkcionalnoj vezi." Emanuel (29)

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj