Budite bliski za vikend

23/01/2011

Nakon napornog radnog tjedna bliskost među vama neće automatski oživjeti, ali naše taktike će vam olakšati da to postignete...

s

Planirajte trenutke koji vas vezuju

Pravite planove u kojima ćete oboje uživati. Za početak sljedeći tjedan, recimo, rezervirajte mjesta u restoranu ili karte za kazalište - tako ćete zajedno iščekivati te ugodne trenutke. „Cijeli vikend ćete biti fokusirani na to kako ćete se lijepo provesti zajedno", kažu psiholozi.

Uklonite s puta kućne poslove

Zaista je teško opustiti se ako vas čeka milijardu kućnih poslova. Zajedno se riješite tih obaveza i moći ćete više vremena posvetite jedno drugom. Na primjer, vi idite u nabavu namirnica dok on opere auto ili se zajedno bacite na 15-minutno čišćenje kuće.

Provodite intimne večeri

Vikendom padamo u iskušenje da iziđemo van, u ludi i nezaboravni provod, nakon čega smo umorni i mamurni. A to teško može pospješiti osjećaj intime, zato planirajte nešto opuštenije, recimo da zagrljeni na kauču pogledate neki film, odete zajedno u teretanu ili se u zalazak sunca odvezete po sladoled.

Neka poludi za vama:

Provedite uzbudljivu noć u hotelu

Promjena okruženja osvježit će vam seksualni život, a sjećanje na tu malu avanturu će vam još tjednima prizivati osmijeh na lice. Rezervirajte sobu u nekom hotelu u blizini vašega grada, spakirajte torbu za dvoje za jednu noć (seksi rublje, ulja za masažu) i onda mu ujutro pošaljite mail u kojem ćete mu objasniti gdje se nalazite. Nagovijestite mu što ga čeka riječima: „Vjeruj mi... Na ovo ne želiš zakasniti."

 

 

 

 

 

 

 

 

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj