Brinu li vas tragovi njegove bivše?

25/04/2018

Još uvijek čuva plišanog medvjedića koji je dobio od nje ili se redovito čuju svaki dan? Pitali smo Cosmo djevojke što je po njihovo mišljenju okej tolerirati, a na što nikad ne bi pristale.

- Nisam ljubomorna na bivše djevojke svog dečka zato što sam prilično samouvjerena kad je u pitanju moja uloga u njegovom životu - (Marija, 29)

- Iskreno, više se bojim nekih novih mogućih poznanstava sa zanimljivim curama, tipa na njegovom poslu, negoli njegovih bivših. Da su si bili suđeni, ne bi bili bivši, zar ne?- (Gita, 24)

- U početku sam bila prilično nepovjerljiva prema bivšoj curi svog dečka, jer su ostali dobri prijatelji. Pitala sam se ima li možda ona nekih skrivenih motiva. No kad je i ona našla dečka, laknulo mi je. Danas se družimo u četvero i super nam je. Štoviše, smijemo se mojoj ljubomori-  ( Ivana, 32)

- I sama sam ostala u dobrim odnosima s nekim svojim bivšim pa bi bilo licemjerno da njemu branim takva prijateljstva. Ali definitivno mi ne bi bilo drago da se njih dvoje baš svaki dan čuju i da on u njoj vidi svoju najbolju prijateljicu, podršku i tješiteljicu. Mislim, to bi trebala biti moja uloga, zar ne? - Ana-Marija (26)

- Mislim da bi mi plišani medvjedić kao ostavština iz njegove bivše veze bio smiješan u varijanti - za nisi prerastao takve poklone, a za ostalo....Pa zapravo mi ne bi bilo drago da postoji neka bivša koja mu je konstantno prisutna u životu. To znači da netko još uvijek nekog nije prebolio - ili on nju ili ona njega - Lucija (22)

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj