8 koraka da se oporavite od neuzvraćene ljubavi

08/06/2018

Svatko od nas je barem jednom za života doživio da mu se netko sviđa, ali da druga strana ne reagira. No, ako vam je srce 'slomljeno' vrijeme je da pokušate s našim trikovima za oporavak

1. Prekinite kontakt: prvo i osnovno - 'odfrendajte' ga s društvenih mreža, obrišite poruke, fotografije... sve što vas veže uz njega. Bit će vam teško, no 'drastične' situacije zahtjevaju 'drastične' mjere.
1. Dajte si vremena: Nikad nije dobro previše analizirati situaciju. Dajte sebi neko vrijeme da prihvatite novo stanje i da krenete dalje.
3. Volite sebe: Tek kad prihvatite sebe, naučite sebe poštovati i voljeti, možete pronaći mir. Sve dok to ne napravite osjećaj odbijanja će u vama izazivati nemir, tjeskobu i nedostatak samopouzdanja. 
4. Iskrena osjećanja: Dajte si vremena da budete tužni. Ali ne predugo, jer vrijeme je da krenete dalje. 
5. Budite kreativni: Pišite, crtajte, fotografirajte... radite što god vam odgovara kako bi bol pretvorili u nešto kreativno. 
7. Fokusirajte se na sebe: Krajnje je vrijeme da sebe i svoje želje stavite u prvi plan. Razvijajte se u smjeru u kojem ste oduvijek priželjkivali, postanite ono što vi želite, a ne ono zbog čega se trenutno ne uklapate u njegova očekivanja. Je li to teretena, učenje novog jezika, promjena frizure.., razmišljajte što je to što želite promijeniti i krenite u tom smjeru. 
8. Ponovno se zaljubite: Izlazite što češće s prijateljima i upoznajte nove ljude. Nema ničeg uzbudljivijeg od toga da se zaljubite u neku novu osobu i tako zaboravite ovu zbog koje patite. No, ne zaljubljujte se dok ne vidite je li to obostrano. Bez izuzetaka!

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj