8 jednostavnih koraka do novogodišnjeg poljupca za pamćenje

08/12/2017

Uđite u novu godinu na najljepši mogući način!

Približava se doba godine koje je idealno za upoznavanje nekoga i nove ljubavi.. Zabave su češće i luđe, raspoloženje je vedrije, pomnije biramo što ćemo odjenuti, a šanse da će se solo djevojke ljubiti za novogodišnju večer skaču za 100 posto.

Na primjer, s jako zgodnim frajerom (visokim, crnokosim, plavookim, mišićavim) kojeg proganjate iz kluba u klub već mjesecima.

Ili možda to bude s najboljim prijateljem iz djetinjstva. Prijateljicom. Mlađim bratom najbolje prijateljice. Izaberite.

Ipak, kako doživjeti onaj pravi, savršeni, filmski poljubac koji će se dogoditi kada se kazaljke poklope, točno u ponoć?

Veoma lako, zapravo. Samo trebate pratiti ovih 8 jednostavnih pravila:

1. Osjećate li se neodoljivo?

Veoma malo djevojaka je toliko samouvjereno da bez razmišljanja odgovore na ovo pitanje s: "Ooo, da!"

Zato preporučujemo kratku suknju ili haljinu, koja će sakriti tragove nesigurnosti. Nisko samopoštovanje primjećuje se puno lakše nego što mislite i nije ni najmanje privlačno. Nikako.

2. Koje filmove gledate ovih dana?

Stručnjaci savjetuju da prije Nove godinu izbjegavate trilere i horore. Vrijeme je za romantične komedije i najljepše ljubavne priče!

3. Da, ljubi vam se, ali s kim?!

Najvažnije je na vrijeme odlučiti kome želite pokloniti poljubac za Novu godinu. Tako ćete se fokusirati isključivo na tu osobu i time izbjeći opasnost da završite s nekim čija će vas fotografija na Facebooku sutradan užasnuti. Recimo s mlađim bratom vaše prijateljice.

Uz to, veoma je važno da odluka padne na nekoga s kim se ranije niste viđale. To će učiniti Novu godinu uistinu novom i bit će pravi početak za rađanje vašeg budućeg i hrabrijeg JA.

4. Još jedno vino? Ne, hvala.

Al Pacino jednom jd rekao da je onaj osjećaj u trenutku između drugog i trećeg martinija najbolji osjećaj na svijetu. A svi znamo da Ala moramo slušati, zar ne?

5. Gledaj me, gledaj me! Zašto me ne gledaš?

Vjerujte, ne želite kružiti oko frajera, koji vam se sviđa, kao satelit. To je veoma očigledan način da kažete: „Samo izvoli.“ Zato ga pokušajte ignorirati veći dio večeri. Do ključnog trenutka, naravno.

6. Ooo, gledaš me!

Ipak, potrudite se da budete u njegovoj blizini. Plešite najbolje što znate, smješkajte se i pokušajte mu na suptilan način privući pažnju. Neka se on potrudi.

7. Jeste li spremne?

Važno je da ste spremne za sve. Doslovno za – sve! Za strastveni poljubac koji ćete pamtiti do kraja života. I za romantični i nježni poljubac koji ćete zajedno prepričavati unucima. I za okretanje glave. I za izmicanje i vikanje: "Što ti je, luđakinjo? Tamo mi je djevojka."

8. Poljubite ga!

Naravno, i ovo morate napraviti sa stilom. Nemojte skočiti na njega kao krvoločni vuk, posebno ako ste na javnom mjestu.

Foto: Profimedia

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj