8 istinski zločestih osvetničkih fantazija za vašeg najgoreg bivšeg

20/05/2020

Smislili smo ih kako vi ne biste morali.

Možda vas je varao ili nestao s lica zemlje. Možda ste samo bijesni što ste potrošili mjesece svog života na tu lignju. Oslobodite se svih negativnih emocija zamišljajući neki ili sve od ovih scenarija koje smo s puno ljubavi smislili za vas. A možda malčice i za nas same.

Vaša misija je dejtati profesionalnog sportaša koji igra za njegov omiljeni klub kako bi za vrijeme svake utakmice on mogao vidjeti vas u krupnom planu kako ispijate šampanjac u privatnoj loži srčano navijajući za vašeg novog (i jako bogatog) dragog.

Dejtate nekoga tko je doslovno njegova slika i prilika.

Dejtate nekoga tko je doslovno njegova slika i prilika, samo viši.

Pretplaćujete ga na razne promotivne letke koji stižu svakog dana. I svakog tjedna ponovite to isto kako biste bili sigurni da mu nema bijega.

Pišete knjigu temeljenu (velikom većinom) na vašoj vezi. Knjiga postaje film koji osvaja sve moguće nagrade. Zach Galifianakis glumi vašeg bivšeg.

Nije li slatko kako je živio u uvjerenju kako je pred njim veliko karijerno promaknuće? Odlučujete uploviti u njegovu branšu samo kako biste mu dokazali kako je lako postići neke stvari. Nekoliko mjeseci kasnije, postajete njegova šefica i dajete mu otkaz zbog nekompetencije. Kupujete stan od njegovog stanodavca koji on toliko obožava, a onda ga izbacujete van iz njega.

Šaljete mail njegovom poprilično šarmantnom tati o tome koliko vam nedostaju obiteljska druženja i razgovor s nekime tko obožava stare filmove jednako koliko i vi. Ispostavi se kako i vi njemu nedostajete. Šest mjeseci kasnije, ups, odjednom dejtate njegovog tatu. I praktički postajete njegova maćeha. A njegovu sobu iz mladosti pretvarate u svoj pilates studio.

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj