7 znakova da on nije taj

02/09/2016

Kada je u pitanju dejting, žene su profesionalci samoobmane. Prečesto se događa da nesvjesno prekinemo potragu za Gospodinom Pravim i zaglavimo s Gospodinom Može proći dulje nego što bismo trebali...

Nekada je zaista teško pogledati stvari objektivno i priznati si da on zapravo nije taj. Srećom, Cosmo je tu da vam pokaže kako da uočite znakove koji vam kažu - produži dalje.

 

On nije taj ako:

1. Sve što želite je spavati s njim. (Puno seksa ne može učiniti vezu uspješnom, pa makar bio i jako, jako dobar.)

2. On ima sve osobine koje čine Gospodina Pravog. Ipak jednu stvar na listi niste čekirali - volite li ga? (Jeste li se uopće sjetili te točke?)

3. Želite više prostora kako biste imali otvorenu mogućnost da upoznate nekog novog. (Ah, kada bismo samo mogle zalijepiti najbolje dijelove svih bivših i napraviti od njih jednog Gospodina Savršenog.)

4. Jedini razlog zašto ste s njim je to što ne želite biti sami. (Singl status nije toliko loš, vjerujte nam.)

5. Od početka ste vašu vezu smatrali privremenom. (Kada upoznate čovjeka svog života, njega ćete, naravno, napustiti.)

Vaša mama/najbolja prijateljica/pas ga vole više nego vi. (Samo zato što svi misle da je on savršen za vas, ne znači da se morate složite s tim.)

6. Ne nedostaje vam kada niste zajedno. (Ako ne primjećujete da ga nema, pa... vjerojatno mu i nije mjesto pokraj vas.)
Pa, razmislite dobro o ovome...

Komentirajte! Mogu li ovi očigledni znaci zaista ostati neprimijećeni? Jeste li ikada bili u vezi koja vas potpuno ne ispunjava, ali iz nekog razloga niste htjeli prekinuti?

 

 

 

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj