7 razloga zašto je Božić najbolji test za novu vezu

29/11/2016

Zbog ovog će se ultimativnog testa svi oni u srednjoj školi i na fakultetu činiti super jednostavnima.

Ako netko zna kako razbiti idilu početka veze i u vaš život vratiti realnost, onda su to vaši roditelji. Pa, iako je svoju i njegovu obitelj moguće izbjegavati neko određeno vrijeme, to možete činiti samo do onog perioda stvorenog za obitelj.

Onda na red dolazi vaš ultimativni test kompatibilnosti.

1. Morate odlučiti kod koga ćete ga slaviti i nositi se s pasivno-agresivnim porukama vaših roditelja. Kad ste u vezi s nekim, lako je zaboraviti da to znači da ste upravo dobili još jednu cijelu obitelj... sve do blagdana. Ako i jedan i drugi imate obitelji u blizini, biranje one kod koje ćete provesti blagdane jednako je biranju deserta koji ćete podijeliti u skupom restoranu – nijedan vas izbor neće u potpunosti zadovoljiti i jedan će se od vas osjećati potpuno odvojeno.

2. Upoznat ćete njihovu cijelu obitelj ili njihove najbliže prijatelje. Odjednom. Bez pritiska! Teško je reći čije je odobravanje važnije i u idealnom slučaju želite da vas svi vole, ali kako god bilo, čeka vas izuzetno težak zadatak pamćenja desetak novih imena i šarmiranje koje će biti bolje i jače od onog njegove bivše. Samo se nadajte da ju njegova majka nije pretjerano voljela.

3. Ispitivat će vas pitanja zbog kojih će se ispit iz fizike činiti laganim. „Kako ste se upoznali?“ OK, možda nije komplicirano pitanje na prvu, ali što ako je pravi odgovor: „Na Tinderu, dok sam polu-pijana gledala reprize 'Gilmorica'.“ To je samo u uvod u sve što slijedi – čime se baviš, što misliš o djeci, imaš li djecu, znaš li kuhati, voliš li kuhati, voli li on tvoje kuhanje, kuhaš li mu? Naš savjet? Pobrinite se da su vam usta uvijek prepuna da pričate i izbjegavajte kontakt očima.

4. Ako sami pripremate večeru, saznat ćete zašto je vaša mama uvijek i završavala onu novootvorenu bocu vina. Jedna od najvećih laži na Instagramu je ta da blagdani označavaju mir i blagostanje u prepunom obiteljskom domu. Ako ste sami odlučili pripremiti večeru, pripremite se na guranje u trgovini očajnički pokušavajući pronaći onaj umak koji je njegova mama uvijek imala na večerama i on o njemu ne može prestati pričati, zbunjujuće videe na YouTubeu i hrpu bespotrebnih božićnih dekoracija zbog kojih će svaki pamučni komad u vašem stanu biti prepun šljokica.

5. Sve vaše priče o vašem sjajnom kuhanju pasti će pod mikroskop. Možda znate kuhati, ali znate li kuhati dovoljno da zadovoljite njegovu obitelj koja vas trenutno aktivno ocjenjuje ne bi li osigurali da je njihov sin u dobrim rukama? Pa, znate li kuhati ili ne, ovo je savršeno vrijeme kad ćete moći pokazati sve što (ne) znate. Sretno!

6. Vrijeme provedeno s njima pokazat će vam sviđaju li se i oni vama...ali i on. Tri puna dana provedena s vašim dragim možda su jednostavna onda kad se mazite u gledanje omiljene serije, ali onda kad satima sjedite za stolom prisiljeni razgovarati s njima I S NJIHOVOM BAKOM ili kad morate provesti večer igrajući pantomime s njegovom cijelom obitelji, istina će izaći na vidjelo. Ako ste uspješno odslušali osam minuta bakinog monologa o njezinim hemoroidima i dalje želite biti s vašim dragim, onda smo sigurni da u njemu vidite puno više od super partnera za ljenčarenje i seks.

7. Otkrit ćete koliko ste (ne)kompatibilni po pitanju hrane. Ako se u naslonjaču prevrćete u bolovima i nadutosti dok vaš dragi na tanjur vadi treću rundu, vaša veza neće potrajati. Prave srodne duše u potpunosti će razumjeti što znači žaliti za onim potpuno bespotrebnim trećim vađenjem francuske salate, dok simultano bacaju oko na medenjake.

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj