7 klasičnih svađa u vezama

12/11/2018

Čak i najboljim parovima ponekad se omakne neka od ovih svađa. Nemojte misliti da to znači kako vam je veza u krizi

Ne brinite, sve se ove situacije mogu izgladiti jednim iskrenim razgovorom. Ali rijetko koji par ih izbjegne.

"IKEA SVAĐA". Činjenica da vaš dragi nije stigao doručkovati u kombinaciji s gužvom koja u IKEI vlada subotom ujutro, učinili su svoje. Svađa je buknula na odjelu s krevetima, a do blagajni je zamzla sva vaša komunikacija. Ponovno ste progovorili tek nakon što ste sjeli u automobil. Osim u Ikei, posvađali ste se u manje više svima shopping centrima u koje su ikad vaše nožice skupa kročile. Ne brinite, to je sasvim normalno. Za većinu muškarac shopping je nužno zlo dok je ženama često i svojevrsni užitak. Sljedeći put pokušajte unaprijed odlučiti ciljano po što idete. Ili ga ostavite kod kuće.

SVAĐA OKO NOVCA. Poludio je saznavši da ste potrošili 1000 kuna na cipele, pogotovo zato što ste mu obećali da ćete početi štedjeti. Nije pomogla činjenica da su bile na sniženju kao ni informacija da vam se bliži rođendan. Optužio vas je za neodgovornost i razbacivanje. Vratili ste mu lopticu podsjetivši ga koliko novca potroši kad izađe s dečkima van i vrti rundu za rundom jer želi ispasti najveći frajer. Oh da, novac je uvijek izvor novih svađa i svađica.

SVAĐA OKO PRIJATELJA Ide mu na živca vaš gay friend i uvjeren je da ga bari kad dođe na kavu. Ili ga možda nervira dečko vaše prijateljice (smatra ga pretencizonim preseratorom). Ili možda vi ne možete vidjeti ni nacrtanu njegovu curu iz srednje škole s kojom je ostao u prijateljskim odnosima. Uvjereni ste da je ona još uvijek zaljubljena u njega.

SVAĐA OKO RODITELJA Gotovo je sigurno da će do nje doći. Kad njegova majka u šali konstatira kako biste mogli poraditi na svojim kulinarskim sposobnostima. Ili kad njezin otac namjerno krivo izgovara njegovo ime jer mu se "taj dečko naprosto ne sviđa".

SVAĐA OKO ALKOHOLA Tri je ujutro i ide vam se kući, no nakon šestog jegera vaš se dečko pobratimio s konobarom i upravo zajedno pretresaju rezultate nogometne utakmice. Prvo ste ga tepajući zamolili da krenete, a nakon što vas je ignorirao, počeli ste urlati. Zvuči poznato, zar ne?

SVAĐA OKO GODIŠNJICA I ROĐENDANA. Zaboravio je vašu godišnjicu. Ili je mislio da je jedan cmok u čelo tim povodom dovoljan. Ili vam je za rođendan kupio playstation (koji nikad niste igrali niti vas zanima, ali on jest). Ili vam je kupio super genijalni usisavač (koju vam točno poruku želi poslati?). Ili vam nije ništa kupio jer je zaboravio vaš rođendan. Ili vam nije ništa kupio iako nije zaboravio vaš rođendan.

SVAĐA OKO BIVŠIH Postoji li par na kugli zemaljskoj koji nije imao barem jednu svađicu na tu temu? Vjerojatno ne postoji.

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj