6 znakova da se on nikada neće promijeniti

24/07/2013

Želite znati da li je vaš frajer vrijedan vaše pažnje? Pročitajte koji znakovi upućuju na to da baš i nije...

Jeste li ikada bili u vezi sa super frajerom s kojim zapravo nikad niste raščistili neke stvari? Te sitnice zapravo mogu biti pravi pokazatelj odgovara li vam on ili ne. Ovdje smo skupili šest znakova na koje morate paziti ako želite ščepati frajera vrijednog vas. Zvuči kao dobar plan, zar ne?

1. Nije ga briga za vaše prijatelje

Dok se vi mjesecima trudite upoznati sve njegove prijatelje, on ne želi upoznati nikoga od vaših prijatelja, niti se družiti s njima. Neugodno je svima oko vas.
Žao mi je dame, ali ako se on sada ne nastoji svidjeti vašim prijateljima i ne želi ih niti upoznati, nikad ni neće. On vjerojatno ne želi dugoročnu vezu s vama, zato se zapitajte želite li i dalje biti s njim.

2. Postane agresivan ako vam neki drugi frajer nešto kaže

Naravno, sve smo polaskane kad se naš frajer ponaša zaštitnički prema nama. To pokazuje da se brine, zar ne? Međutim, ako on napada svakog drugog frajera s kojim izmijenite dvije riječi, vaš alarm bi se trebao oglasiti. To bi trebao biti znak da je pretjerano ljubomoran, što bi kasnije moglo dodatno ograničavati vašu slobodu i sve više se pogoršavati. Vaša sigurnost je na prvom mjestu, a ako vam instinkt govori da ima agresivnu stranu, vjerojatno ste u pravu.

3. Osjećate se zabrinuto u njegovoj prisutnosti

Prirodno je da se brinete što vaš frajer misli o vama. Međutim, nije prirodno ako ste stalno zabrinuti o izgledu svog tijela ili da će neke vaše izjave proglasiti glupima. Razgovarajte s njim o tome kako se osjećate, a ako vas on i dalje ne podupire, otpišite ga. Vaš frajer bi vas trebao pohvaliti i biti vam potpora i oslonac, a ne vas osuđivati.

4. Tretira vas drugačije ako su njegovi prijatelji u blizini

Svi frajeri se u društvu svojih prijatelja ponašaju drugačije u određenoj mjeri, ali ako vam uopće ne želi pokazati privrženost ili vas ismijava pred njima, to bi moglo značiti da mu je samo neugodno pokazati ljubav i ranjivost, ili pak opći nedostatak socijalnih vještina ili brige za vas. Razgovarajte s njim o tome i pokušajte saznati zašto se ponaša na taj način.
Ako on pred svojim prijateljima nije spreman pokazati koliko mu značite, to znači da vas ne cijeni dovoljno. Stoga, moje dame, vrijeme je da mu kažete zbogom.

5. Stalno vas pokušava promijeniti

Vi sami najbolje znate svoje kvalitete i one su razlog zašto bi vas vaš frajer trebao poštovati. Ako on zahtijeva da nosite određene komade odjeće ili da odustanete od nekih stvari koje vas definiraju kao osobu, znak je da je borba upravo započela.
On se trudi uklopiti vas u idealnu sliku svoje zamišljene djevojke, ali on bi vas trebao poštovati bez obzira na sve i prohvatiti vas kakvi jeste. Ako vas konstantno nastoji mijenjati, znači da je savršeno zadovoljan sobom i da on neće mijenjati svoje ponašanje. Vjerojatno nemate vremena za takvo nadmetanje.

6. Nepristojan je prema važnim ženama u svom životu

Pravi frajer neće samo vas tretirati kao boginju, on će pomagati svojoj majci, sestri, a i prema ostalim ženama odnosit će se s poštovanjem.
Ako primijetite da se ružno ponaša prema važnim ženama u svom životu, to znači da bi se na isti način mogao početi ponašati i prema vama. Razgovarajte s njim o tome, a ako on u tome ne vidi problem, dobro razmislite o zajedničkoj budućnosti.

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj