6 znakova da je on Onaj pravi!

13/06/2018

Zbog ovih bi ga stvari trebali čuvati, paziti i maziti. Jer takvi se frajeri rijetko nađu!

Osjećate se sigurno kad ste s njim. Nema iščekivanja poziva, otkazivanja u zadnji tren, igre "toplo hladno", višednevnog nejavljanja.... Nekvalitetni i nezreli muškarci uživaju kad žene zbog njih pate i drhte. Kvalitetni muškarci uživaju u pogledu na sretnu i zadovoljnu partnericu. 

Sluša vas. Znate one tipove koji non stop pričaju o sebi i ne daju vam da dođete do riječi? E pa pravi muškarac će više slušati, a manje pričati jer vas želi upoznati, jer ga zanima što mu imate za reći, jer ste mu bitni. 

Tretira vas isto kad ste sami i pred prijateljima. Muškarci koji se pred devojkom ponašaju na jedan, a pred prijateljima na sasvim drugi način su nesigurne i iskompleksirane osobe. Kvalitetan muškarac nema problem s tim da mu prijatelji vide koliko je zaljubljen. 

Planira budućnost s vama. Ne možda nužno vjenčanje, ali ako vam predlaže destinaciju za ljetovanje, priča o gradu koji bi volio da zajedno posjetiti na jesen ili tečaju plesa koji biste skupa mogli upisati sljedeće godine, definitivno vas dugoročno vidi u svom životu. 

Ništa ne skriva. Otvoren je po pitanju svoje obitelji, u stanju je pričati o svojim emocijama i što je najvažnije, nikad ne skriva svoj mobitel od vas. Ovaj čovjek ništa ne krije. 

Izaziva vam leptiriće u trbuhu. Naravno bez njih ništa. Ako vaš dečko radi sve gore navedeno a pritom vas užasno pali, imponira vam i ne možete prestati o njemu razmišljati, čestitamo, dobili ste jackpot! Uživajte! 

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj