6 signala da je vaš dečko još uvijek zaljubljen u svoju bivšu djevojku

03/10/2015

Duh njegove bivše lebdi nad vašom novom vezom (i to jako zgodan duh s dugim nogama i dugom plavom kosom)? Imate osjećaj da vas je u vezi troje? Ili ste sve to samo "zabrijali" u svojoj glavi? Evo načina da otkrijete je li vam dotična i dalje konkurencija.

Često je spominje
Isprva niste na to obraćali pažnju, no sad vam se čini da se njezino ime magično pojavi usred svakog vašeg razgovora. Vi: "Volim kuhati talijanska jela". On: "Joj, Ana je bila majstorica za carbonaru!" Vi: "Seks i grad je totalno bezvezna i isprazna serija". On: "Ma daj, a Ana je bila luda za njom." Kad čujete njezino ime, probije vas hladan znoj. Zamrzili ste sve Ane u gradu. Ako još jednom čujete ime Ana, netko će nadrapati.

Uspoređuje vas s njom
Neprestano naglašava kako je njegova bivša radila neke stvari bolje nego vi." Ne razumijem zašto ti je problem da odemo na ručak kod mojih staraca. Ana je uvijek govorila da se više voli družiti s njima nego sa mnom". Ili, još gore, hvali vas u kontekstu bivše cure. "Dečki s nogometa su rekli da si prelijepa. I zamisli, da malo ličiš na Anu". Što je najgore, u zadnje vrijeme ste se i sami počeli s njom uspoređivati, satima proučavajući njezine fotke na Fejsu.

Nije joj vratio stvari
Prekinuli su prije šest mjeseci ali u njegovom ormaru je još uvijek hrpa njezine odjeće, na polici u hodniku gomila knjiga na temu psihologije (koju ona studira), a u kuhinji stara kuharica njezine bake ( to ne biste ni znali da vam on nije rekao). Sumnjate i da je kolekcija filmova s Audrey Hepburn njegova. Kad ste mu to spomenuli, rekao je kako ga je ona zamolila da stvari ostanu dok ne sredi trajno stambeno pitanje. Nakon što ga je ostavila. Dođe vam zlo od tolike obzirnosti. Možda se nada da će mu se vratiti?

Još je blizak s njezinom obitelji
Vikendom s njezinom tatom ide na nogometne utakmice, a njezina mama ga zove kad god treba neki savjet vezano uz kompjutere. S njezinim starijim bratom čuje se češće nego s vlastitim. Jasno vam je da se nakon godina viđanja vezao za te ljude ali što je previše je previše.

S vama igra igru toplo-hladno
Jedan dan je savršeno nježan i pažljiv te s vama želi apsolutno sve (voditi vas na najljepša mjesta, planirati budućnost...), a drugi dan se ponaša suzdržano i odsutno. I tako na smjenu. To vas potpuno izluđuje!

Niječe da ju je volio
Ako vaš dragi uporno tvrdi da mu bivša nije ništa značila, iako je s njom proveo nekoliko godina, to je najvjerojatnije izraz njegove ljutnje i povrijeđenosti. Prava je istina da ju je toliko volio da ne zna kako nastaviti bez nje ali to ne može priznati. Ni sebi ni vama.

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj