Obavezna literatura prije idućeg spoja

02/08/2013

Imate li često spojeve? Dobro zapamtite ove savjete....

Spojevi su sklizak teren. Znate koliko vermena frajerima treba da shvate da vas vole, ili kako vam to pokazuju, zato izvucite najviše iz svake situacije. Uzdah olakšanja može se širiti, jer smo ovdje za vas precizirali sve činjenice u vezi spojeva.

1. Spojevi vas godišnje koštaju od 9 - 12 tisuća kuna

tTo je stvarno ozbiljan novac. Zašto ste potrošili novca u vrijednosti jednog odmora na Jadranu ili putovanja u stranu zemlju, na svoje vruće susrete? Vožnja taksijem, nove odjevne kombinacije, skupi klubovi uz povremne poklone učinit će vaš novčanik potpuno praznim.

2. Frajeri u prvih 15 minuta na spoju odluče jesu li zainteresirani ili ne

Petnaest minuta je vrijeme potrebno da zauzmete svoje mjesto za stolom, a frajer vas već u tom periodu odmjeri i zaključi jeste li vrijedni truda ili ne. Čini se da je frajerima na početku najvažnija privlačnost i međusobna karakterna sličnost.

3. Žene nakon sat vremena na spoju odlučuju jesu li zainetreisane ili ne

Ženama treba oko sat vremena da bi si odgovorile na pitanje da li frajer zaslužuje dobiti drugu priliku ili ne. Zašto je ženama potrebno više vremena kako bi sredile svoje misli i želje? Žene žele koketirati s frajerima i bolje ih upoznati prije nego donesu konačnu odluku. Vole frajerima dati nekoliko šansi da bi procijenile je li baš on onaj pravi.

4. 23 posto ljudi ima prijatelje koji su im namjestili spoj

Zato prijatelji i služe, zar ne? Ako se loše osjećate sami i ovih dana želite na spoj s nekim provjerenim, tražit ćete od svojih prijatelja da vam preporuče nekoga.

5. Samo 9 posto žena i 2 posto frajera započeli su svoj odnos u klubu

Ne sviđaju nam se vaše šanse za upoznavanje nekoga u klubu s kim biste mogli započeti vezu. Obično je mračno, oko vas je glasna glazba, vi ste pod utjecajem alkohola i to vam drastično smanjuje šanse da nekoga upoznate. Klubovi nisu idealno mjesto da biste se povezali s nekim. Međutim, ne postoji čarobno mjesto, morate biti otvoreni za razgovor s ljudima u teretani, liftu, vlaku, tramvaju, bilo gdje. Osim toga, 72 posto frajera željelo bi da vi napravite prvi korak.

6. Žene troše puno novca na pripreme za spoj

Žene prije spoja potroše hrpu novca na novu odjevnu kombinaciju, novu šminku i cipele. Računa se prvi dojam tako da sav trud nije uzaludan.

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj