5 stvari zbog kojih vam ne pada na pamet da ga IKAD više vidite. Ili ponovno odete na blind date.

17/06/2016

Frendica vam je namjestila svog navodno „super cool“ frenda za blind date. Osim što je jedino cool u vezi njega bili onaj led kojim ste ga „slučajno“ zalili na kraju večeri jer vam je užasno išao na živce.


1.   Nije se skidao s telefona. Svakih pet minuta mu je zvonio mobitel i uvijek bi se javio. Naravno, ništa od poziva nije bilo hitno. Pozlilo vam se kad ste čuli kako bezobrazno priča s mamom i kako je prost kad razgovara s prijateljem.
2.    Nije skidao pogled s konobarice.  Još da je izgledala kao Sofia Vergara shvatili biste što mu bježi oko, ali ova je cura totalni prosjek što može značiti samo jedno: on naprosto nije u stanju biti vjeran jednoj ženi.
3.    Nije prestajao pričati o sebi. Koliko je genijalno uspješan na poslu ( kad ste ga pitali što radi promumljao je neke fancy engleske izraze tako da nemate pojma čim se bavi), koliko mu se u teretani svi dive jer može podići nešto iz nečeg (zaboravili ste, mrzite teretane) i koliko ima poziva za more ove godine ( naravno, na lokacije tipa Zrće i slično).
4.    Nije dopustio da naručite desert već je nakon glavnog jela tražio račun, kao da mu se nekud žuri. Vjerojatno je imao još dva dejta tu večer.
5.    Hladnokrvno vam je predložio da podijelite račun jer, citiramo ga, „vi žene ste se ionako borile za emacipaciju pa evo vam je, hohohoho!“.

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj