5 stvari koje nemojte raditi na prvom dejtu

15/05/2017

Spomenete li svog bivšeg više od jednom, nemojte se iznenaditi ako vam se više nikad ne javi.

Prvi dejt je, složiti ćete se, često stresan. Ponekad smo toliko nervozni da počnemo lupetati gluposti ili pak šutjeti kao riba, iz straha da nešto ne pokvarimo. Da bi na kraju upravo ta šutnja bila onaj detalj koji ga je odbio. Evo kojih 10 stvari ne biste smjeli raditi na prvom djetu, želite li na drugi!

1. Brbljati kao navijeni. Iz straha da ne nastupi onda neugodna minuta tišine, ispričali ste mu cijeli svoj život u sat vremena. Možda ste onaj dio o bivšoj vezi i svojoj velikoj ljubavi ipak trebali preskočiti.

2. Stalno spominjati svog bivšeg. Imaš golf? I Pero ga je imao! Voliš sladoled od pistacija, baš kao Pero! Pomalo nalikuješ na Peru, ispada da ipak imam svoj tip frajera, zar to nije smiješno?! Ne, nije.

3. Komentirati druge goste u restoranu. "Vidi onu curu, obukla se kao prostitutka". "Nemam ništa protiv gayeva, ali onaj tip u kutu je stvarno komičan u tom outfitu". "Kad vidim ženu iznad 50 u minici, dođe mi zlo"....Osim što ćete ispasti tračbaba, zaključiti će da vas on ne zanima, kad se stignete toliko baviti drugima.

4. Šutiti kao riba.  Baka vam je rekla da "samo šutite i trepćete" jer muškarci to vole. Vole kad imaju osjećaj da ih žene slušaju. Istina. Ali vole i kad žene imaju neki svoj stav o tome što oni pričaju.

5. Preglasno se smijati. Vjerovali ili ne, to je veliki turn off. Čak će i prvoklasna ljepotica izgubiti dosta bodova ako se hihoće tako glasno da su se kuhari navirili u dvoranu vidjeti čiji je to iritantni smijeh.

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj