5 stvari koje mu je okej prešutjeti

01/10/2018

Čak i ako ste jedan od onih parova koji imaju zajednički profil na Facebooku, postoje neke stvari koje biste možda ipak trebali zadržati samo za sebe. Evo koje

1. BROJ FRAJERA S KOJIMA STE SPAVALI. Reći mu istinu naprosto ne može dobro završiti. Ako mu kažete da je on prvi, neće vam vjerovati. Ili će zaključiti da vam definitivno neće biti i zadnji. Ako kažete brojku od 2 do 5, željet će imena i prezimena, a onda vas prije ili kasnije početi ispitivati detalje o tim muškarcima, provjeravati imate li ih upisane u svoj mobitel i slično. Reći brojku iznad 5 znači dovesti se situaciju u kojoj ćete možda biti optuženi za promiskuitet.

2. IZNOS NOVCA KOJI MJESEČNO TROŠITE NA ODJEĆU I MAKE-UP. Većini muškaraca shopping je nužno zlo. Neće razumjeti zašto vam treba deset pari cipela i tri nijanse crvenog ruža, pa se nemojte s njim ni upuštati u tu raspravu. Jer, budimo realni, svi su razumni argumenti ipak na njegovoj strani.

sdsdsd

3. IME I PREZIME PRIJATELJA S KOJIM STE JEDNOM SPAVALI U PIJANOM STANJU. Ma koliko ga uvjeravali da vam taj dečko doista nije nimalo napet i da među vama nema ničeg osim dugogodišnjeg prijateljstva (izuzme li se ta jedna nesretna epizoda natopljena jegerom), neće vam povjerovati. Možete očekivati da ga počne izbjegavati ili inzistirati da se vi prestanete družiti s njim.

ssdsd

4. LOŠE MIŠLJENJE O NJEGOVOJ MAMI. Ako je rijetko viđate, stisnite zube i izdržite, ma koliko vas provocirala ili zanemarivala na obiteljskom ručku. Vaš dragi nije slijep ni gluh, i on je to vjerojatno primjetio no majka mu je, pa pokušava biti neutralan i izbjeći sukob. Puno će više cijeniti vašu toleranciju od kritiziranja i tračanja njegove majke. Štoviše, sljedeći će put vjerojatno glasno stati u vašu obranu kao način da vam zahvali.

5. SVOJE MALE "PRLJAVE " TAJNE.  Potrošili ste novac kojim ste trebali platiti račune na odjeću. Ostavili ste u pećnici ostatke krumpira i otišli na godišnji. Zaboravili ste natočiti benzin pa ste stali nasred autoceste. Ne, ove stvari neće doživjeti kao "duhovite male epizode" već kao ozbiljne dokaze u prilog vašoj nezrelosti i neodgovornosti.

cscscss

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj