5 koraka za vjenčanje iz snova!

03/07/2015

Ako želite bezbrižno planirati svoje vjenčanje sa što manje strke, što prije krenite s organizacijom. Već godinu dana prije planiranog termina, odaberite salu, obavijestite uzvanike i rezervirajte haljinu.

1.) Pomno isplaniraj svaki detalj kako bi izbjegla mogućnost da nešto pođe po zlu

U planer bilježi ideje sukladno svom budžetu. Ako staviš na papir što želiš i s kojim novcem raspolažeš, biti će lakše donositi odluke.

2.) Ostavi si dovoljno vremena za odabir vjenčanice

Svaka djevojka sanja o vlastitom vjenčanju i naravno, želi zablistati. Prema tome, kod odabira idealne vjenčanice ne treba žuriti. Povedi sa sobom osobu koja će ti dati iskren savjet. Isprobaj dovoljno krojeva kako bi vidjela što ti najbolje stoji. Radi uštede budžeta, nemoj kupovati haljinu, već ju iznajmi za prvo nošenje. Tada ćeš biti sigurna da je nova, a nećeš izdvojiti preveliku svotu novca.

3.) Istraži ponude cvjetnih ateljea

Aranžmani mogu varirati s obzirom na izbor cvijeća i ovisno o tome koliku raskoš ste zamislili. Neka budu ujednačene boje, skladno postavljeni stolovi i decentni ukrasi. Ukoliko pretjerate, od silnog kiča, ništa neće doći do izražaja.

4.) Bend kao važna stavka

Dođi na probu određene grupe za koju misliš da bi ti mogla svirati na vjenčanju. Raspitaj se jesu li zadovoljni parovi koji su ih već uzimali i napravi barem djelomičan popis pjesama. Ako si jedna od onih koja voli moderna vjenčanja, svejedno pokušaj uklopiti svima poznate, domaće pjesme kako bi se i nešto starija populacija dobro zabavila.

5.) Fotografija je vječna

Da bi se prisjetili kako ste izgledali na najvažniji dan, bitno je napraviti book u kojem su sačuvani vaši najljepši trenutci. Kreativni fotografi moći će vjerno prenjeti atmosferu koja je vladala. Fotke moraju biti maštovite, interesantne i napravljene s mnogo truda. One su najbolji dokaz vaše čarobne večeri.

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj