4 važna pravila kojih se morate pridržavati ako ga želite zadržati

14/12/2017

Donosimo male savjete kako biste se trebale ponašati u bilo kojem odnosu jer će vam sačuvati dostojanstvo, a i uspjet ćete postići da on cijeli dan misli samo na vas

1. Laskajte mu

Nije tajna da frajeri vole pohvale pa zato nemojte štedjeti na komplimentima poput: “Kladim se da bi s tobom bilo zabavno posjetiti neki muzej” ili „U tvom je društvu sve zabavnije“.  Osim što će se osjećati bolje, željet će se i dokazati. Samo pripazite da ne pretjerujete s komplimentima.

2. Držite se pravih dejtova

On vam šalje: “Želiš li večeras gledati film kod mene?” Vi odgovarate: “Mislim da je bolje da izađemo negdje na piće ili u šetnju i ispričamo se.” Ako vas želi vidjeti, neka izađe iz svog gnijezda i druži se s vama izvan četiri zida. Tako vaš odnos neće postati dosadan i pasivan nakon nekog vremena.

3. Pokažite entuzijazam

Ne mora se dogoditi ništa spektakularno da biste pokazale uzbuđenje. Bilo da je riječ o ukusnom obroku, kavi kojoj se radujete ili nečemu puno većem, kada mu govorite o stvarima koje volite (i od njega tražite isto), dajte mu do znanja da u tome stvarno uživate i omogućite mu da se osjeća povezanije s vama.

4. Nazovite ga

Da! Umjesto da mu šaljete SMS poruke ili poruke s raznih društvenih mreža, sljedeći put kada se budete vraćale s posla, nazovite ga i pitajte ga kakav mu je bio dan. Govorimo o kratkim razgovorima. Ovaj mali (ali važan) čin pokazuje pravo samopouzdanje i to vas odvaja od gomile onih koji imaju fobije od razgovora.

Foto: Profimedia

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj