4 tipa frajera s kojima ne trebate izlaziti

30/01/2018

Osim ako ne želite cijelo vrijeme biti u njihovoj sjeni...

1. Adrenalinski ovisnik

Pitate se kako podići adrenalin ovakvom frajeru. Pozovite ga na paragliding ili na neki ekstremni sport. A, ako želite da potpuno poludi za vama, morate pratiti njegov tempo. Jedno je sigurno - trebat će vam puno energije. On živi 300 na sat i njegov životni maraton ne prestaje. Eventualno u kasnim tridesetima prelazi u triatlon. Mislite da ga tada možete stići? Možda, ali samo pod uvjetom da nabavite padobran.

2. Mamin sin

Što prvo pomislite kada vidite ovog frajera? Konačno! Normalan, zgodan frajer koji stoji čvrsto na zemlji i zna što hoće, ali... I on ima male tajne: provodi više vremena ispred ogledala nego vi, a ispod njegovog „casual“ looka krije se kombinacija koju najviše voli njegova mama. Kada „loši momci“ u klubu krenu u osvajanje, on pijucka svoj koktel i razmišlja o tome kako će možda jednog dana neka od tih zgodnih cura njemu prići. Dečko, probudi se.

3. Operativac

Njegov stav govori više od tisuću riječi. On je inicijativan, energičan i brzo prelazi s riječi na djela. Osoba koja malo priča, a puno radi. I rezultati ne izostaju. Na svakom području. On postiže sve i čini vam se da ima više lica. Na poslu je radnik godine, u kući lijepo odgojen sin, a u noćnom klubu omiljeni frajer koji zrači samopouzdanjem. Na prvi pogled, dobar plijen. I već se pitate što sada njemu nedostaje. Samo ćemo vam reći da imate posla s opasnim igračem. I zato oprezno. Ne nasjedajte na njegove trikove kojima će vas pokušati pobijediti, jer takav tip ne zna gubiti.

4. Radoholičar

Ovog frajera nećete nikada vidjeti bez odijela i kravate. Baš čudno, s obzirom na to da se u njegovom životu sve vrti oko i u uredu. To je njegovo utočište. Mjesto u kojemu radije provodi vrijeme nego u noćnom klubu. Pitate se kako onda izgleda veza s njim. Surova istina glasi: Novac je jedina ljubav njegovog života. A, što ste onda vi u toj priči? Samo ljubavnica. U tom slučaju ne preostaje vam ništa drugo nego da se naoružate strpljenjem i borite sa svim tim nulama. Sretno!

Foto: Instagram

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj