3 načina da ga jednom zauvijek preboliš

12/11/2015

...i nastaviš dalje sama

Kada želite muškarca koji je zauzet ili nezainteresiran, vrlo često se događa da postanete emocionalno zaglavljeni. Umjesto da se danima osjećate loše i žalite na nezadovoljstvo u ljubavnom životu jer ne možete imati koga želite, vrijeme je da napravite veliku promjenu.
Vi ste zaduženi za svoj život i samo vi možete mijenjati tijek stvari. Krenite od misli, mijenjanja stava i pravljenja pametnih koraka koji će vam pomoći da krenete dalje i zaboravite konačno na tog nedostupnog muškarca.


1. Izađite na dejt s novim dečkom

Ne postoji ništa što bolje utječe na podizanje samopouzdanja od pojave novog muškarca u životu. U procesu zaboravljanja će vam najviše pomoći zainteresiranost drugih muškaraca i svi lijepi komplimenti koje ćete dobivati. Pored toga, nova poznanstva i sastanci će vas izvući iz kuće i reći "doviđenja" monotoniji u koju ste uplovili. I tko zna, možda se baš zaljubite u novog tipa i na kraju se ispostavi da je on savršen muškarac za vas.

2. Posvetite se hobiju

Da li ste oduvijek željeli ići na salsu? Plesne škole su odlične jer ćete baš na tom mjestu moći sresti dosta muškaraca. Ako volite glumu ili pjevanje, informirajte se kada su audicije u gradu i konačno učinite nešto dobro za sebe. I vrlo zabavno! Odlična stvar kod ovih hobija je što ćete upoznati nove ljude s kojima dijelite strast. Bit ćete mnogo aktivniji i zadovoljniji.

3. Učlanite se u humanitarnu organizaciju

Pružati drugima pomoć i učiniti nešto pozitivno što će unaprijediti tuđi život je odličan način da se umjesto fokusiranja na njega, ovog puta fokusirate na davanje pomoći onima kojima je ona najpotrebnija. Plus, na ovaj način ćete ostvariti dosta poznanstava, socijalizirati se i sresti nove ljude.

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj