20 romantičnih izlazaka koje biste trebali isprobati sa svojim tipom

17/05/2013

Ne znate što raditi s vašim tipom ovaj vikend? Ne trebate ga opet provesti na kauču. Pročitajte popis obaveznih izlazaka s kojima će se i on složiti

Pjevajte

Idite na karaoke i uzmite dvije stolice do pozornice. Družite se i provedite zabavnu večer kao da ste Christina A. i Adam L.

Budite slatki
Pozovite dečka na večeru i desert. Otvorite bocu vina, napravite fondue, umočite nešto u čokoladu i provedite noć privijeni jedno uz drugo.

Tura po kafićima
Pronađite nekoliko mjesta u neposrednoj blizini i testirajte različita piva ili pića po kafićima sa svojim dečkom.

Smijte se

Kupite ulaznice za stand-up komediju. Zajedno ćete se smijati ravno tri sata. Nego, jesmo li spomenuli da je smijeh jak afrodizijak?

Igrajte se pogađanja

Posudite strani film i nemojte staviti titlove. Nagađajte što se događa u svakoj sceni, izmišljajući radnju do kraja filma.

Dvostruki izlazak

Pozovite par da izađe s vama. Istraživanja pokazuju da će druženje s parovima očvrsnuti vašu vezu. Možda čak osvojite i rudnu besplatnih pića.

Izmasirajte se

Prijavite se na privatnu masažu za parove. Pitajte masera gdje ste napeti i neka vam pokaže kako točno treba masirati to mjesto. Otiđite kući i probajte!

Iznenađenje!

Pozovite dečka na sastanak, ali mu ne dajte nikakve druge naznake osim kako se odjenuti i gdje se nalazite. Nakon što se nađete, iznenadite ga sa ulaznicama za koncert ili nekom drugom aktivnošću.

Proričite budućnost

Stavite dlanove jedan do drugoga, iako možda ne vjerujete u proricanje budućnosti, i dalje ćete se dobro zabaviti slušajući kakva predviđanja ima ona drugi za vašu budućnost.

Budite seksi

Odjenite malu crnu haljinu i odvedite dečka u neki bar s prigušenim svijetlima, seksi glazbom, mračnim kutovima... To je praktički recept za seksualnu napetost.

y

Provozajte ga

Kada je vani lijepo vrijeme, otiđite u rent-a-car i unajmite kabriolet za jedan dan. Provedite poslijepodne vozeći se negdje na otvorenom. Navečer se možete parkirati na lijepo mjesto i gledati zvijezde.

Popodnevni izlazak

Otiđite na buvljak ili ulični festival. Provedite nekoliko sati kupujući stvarčice koje vam zapravo ne trebaju i neka svi vide koliko ste slatki zajedno.

Vrijeme je za degustaciju

Prijavite se na degustaciju u obližnju tvornicu čokolade, pivovaru ili vinariju. Sve što se bavi vašim osjetilima će vas automatski natjerati da se osjećate nježnije i bliže.

Rani ručak

Otiđite u opušten, intiman restoran ranije nego što inače ručate. Poslije ćete imati cijeli dan za provesti zajedno.

Igrajte se Picassa

Prijavite se zajedno na početnički tečaj slikarstva. Kladite se čije će remek djelo izgledati manje upitno, ako instruktor može reći što je netko od vas zapravo pokušao stvoriti, taj će pobijediti.

Budite turisti

Igrajte se turista u svom gradu. Posjetite sve znamenitosti i mjesta, te se slikajte. Osjećat ćete se kao na odmoru, samo bez troškova i putovanja.

Vratite se u prošlost

Rekreirajte vaš prvi zajednički izlazak. Bez obzira koliko ste dugo zajedno, bit će vam zabavno vratiti se na početak.

Prošećite

Odite na poslijepodnevni izlet u planine. Bit će dovoljno hladno da vam bude ugodno i dovoljno sunca da uživate.

Brod

Krenite na jednu noć krstarenja i večerajte na brodu. Imate mjesečinu, lijep obrok, more ili rijeku...Može li bolje?

Plešite

Izađite u klub i plešite. Bez prijatelja ćete razmišljati samo jedno o drugome.

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj