15 znakova da taj frajer nije za vas

14/08/2016

Kažu da se idiot rađa svakih 15 minuta, ali sigurni smo da ne želite dijeliti život s jednim od njih. Ako niste sigurni u svoju vezu i još preispitujete mogućnosti, evo nekih stvari koje vam mogu pomoći u donošenju odluke. Idiot ili onaj Pravi, prosudite sami....

UPIJA KAO SPUŽVA
Kada frajer živi s vama, ali vam ne pomaže kod plaćanja režija ili bilo kakvih troškova vezanih uz zajednički život, obratite pažnju na efekt spužve. Moguće ja da on upija samo ono što mu je potrebno i da uopće nam namjeru sudjelovati u bilo čemu što ima veze s financiranjem zajedničkog života. Sigurni smo da biste radije živjeli s frajerom koji se trudi ili barem pokušava postati financijski neovisan!

PREVARANT
Ako vam frajer kasno dolazi kući, nikada nema vremena za vas i često ostaje do kasno na poslu, tu nešto smrdi. Najčešće je razlog druga žena, ali evo kako si možete pomoći u takvim situacijama. Naravno da strast u vezi s vremenom slabi i da treba raditi na njezinu održavanju, ali ako vaš frajer radije troši vrijeme i pažnju na viđanje s nekom drugom umjesto s vama - zaboravite to! Ne treba bacati bisere pred svinje, ako on misli da postoji neka bolja od vas, nemojte ni vi trošiti vrijeme na njega!

NIKADA VAS NE IZVODI VAN
Razumijemo potrebu za mirnim večerima kod kuće uz dobar film i romantiku ispod deke na kauču, ali što je previše - previše je! Ako su vam se druženja s dragim svela na monotono ležanje pred TV-om, vrijeme je da ga se riješite! Predložite mu uvođenje večeri za spoj, u terminu koji odgovara i vama i njemu, ako prihvati vašu inicijativu - čestitamo, a ako ne, onda je ili sebičan, narcisoidan ili ga jednostavno nije briga!

NE ULAŽE NIKAKAV TRUD U POPRAVLJANJE STVARI MEĐU VAMA
Žao nam je što ovo moramo reći, ali ako frajer nema potrebu barem pokušati popraviti stvari u vašoj vezi - ta je veza gotova! Predajte se jer svaki je trud uzaludan. Ne možete se boriti s vjetrenjačama, a znate i sami da je i za dobro i za loše potrebno dvoje!

KADA SE SVAĐATE, ON IGRA VIDEOIGRICE
Ako ga ne zanima što vi imate reći i ne želi poslušati što vas muči, odmah ga ostavite! Ne samo da je nepristojan, nego je i nezreo dječak koji bježi od problema i ne želi se s njima suočiti. Riješite ga se što prije!

VI STE PRVO ŠTO ĆE ZABORAVITI
Ako vam je poznata situacija u kojoj vam nakon rečenice „Zovem te za deset minuta!“ mobitel zazvoni nakon tjedan dana i on se ponaša kao da je sve u redu i kao da nije ništa loše napravio, zar vam moramo reći? Ostavite ga jer je sto posto sigurno da mu niste i nećete tako skoro biti na prvome mjestu!

LJUBOMORAN JE NA SVE S KIME SE VIĐATE, ČAK I NA OBITELJ
Ovo je znak za uzbunu! Ako od vas očekuje da se podredite njemu i njegovim prohtjevima, uskoro ćete voditi život koji je podređen isključivo njemu. Izgubit ćete kontakt s mnogim osobama i tražit ćete razna opravdanja za njegove ljubomorne ispade. To vam ne treba, stanite tome na kraj što prije!

NIJE GA BRIGA JESTE LI DOŽIVJELI ORGAZAM ILI NE
Trebamo li reći išta osim - OVOME MORATE STATI NA KRAJ?

USREDOTOČEN JE SAMO NA SEBE
Ne samo da je narcisoidan već provodi više vremena pred ogledalom nego vi. To ukazuje na njegovu taštinu i na to da mu je bitnije kako izgleda on nego kako izgledate vi! Prisjetite se tko je žena u vezi i koju ulogu u vezi ima muškarac, pravi muškarac!

ROBOT
Ne pričamo samo o robotskim kretnjama u seksu, nego vas upoznajemo s kategorijom muškaraca robota koje boli briga za vas i jednostavno vam ne pridaju pažnju i uskraćuju vam nježnosti. Mi se ne želimo maziti sa santom leda, a vi?

NEMA NIKAKVU AMBICIJU NI ŽELJU ZA USPJEHOM
Ne očekujemo da vaš frajer ima bolesno jaku i izraženu ambiciju, ali očekujemo da želi napredovati i da stalno teži nečemu boljem za sebe. Ne volimo osobe koje se zadovoljavaju osrednjim i nemaju želju za boljim, sigurni smo da se slažete jer i vi za sebe želite najbolje, zar ne?

NJEGOVI DEČKI UVIJEK SU NA PRVOME MJESTU
Ovo je učestali problem u vezama, koji nerijetko uopće nije problem nego žensko izmišljanje tople vode. Evo slučaja u kojem je ovo ZAISTA problem i imate potpuno pravo. Frajeri uvijek trebaju imati svoje vrijeme s dečkima, ali zapitajte se ako vi dolazite na red samo onda kada dečki ne mogu. Ako se vaše vrijeme koje ćete provesti skupa planira samo kada dečki nemaju vremena, riješite se takvog frajera i nađite onoga koji će vas stavljati na prvo mjesto ili barem na isto kao i dečke!

NIKADA VAS NIJE UPOZNAO SA SVOJOM OBITELJI, NITI JE UPOZNAO VAŠU
Ako frajer ima ozbiljne namjere, željet će vas u svojim bliskim prijateljskim krugovima i željet će da upoznate njegovu obitelj. Ako vas drži po strani i ne upoznaje vas niti uključuje u te segmente svog života, znak je da nema ozbiljne namjere i da ne daje sto posto sebe u vašu vezu.

NIKADA VAS NE PITA NIŠTA O VAMA
Ako ste slučajno zaboravili tko priča samo o sebi, podsjetit ćemo vas - egoistični idioti! Čak i ako je sramežljiv i povučen, neprihvatljivo je da ga ne zanima što i kako ste vi proveli dan! A ako ga ne zanima kako ste i muči li vas što, što onda radi s vama ili da preformuliramo - što vi radite s njim?

NIKADA VAS NE PODRŽAVA NI U ČEMU ŠTO RADITE
Sebično, sebično, sebično! Malo je stvari koje su loše za vezu osim kada je netko preusmjeren na sebe i kada netko konstantno daje, a zauzvrat ne dobiva ništa. Iscrpljujuće, degradirajuće i neprihvatljivo! Zaboravite na ovakvog tipa, zaslužujete pažnju i afirmaciju, a od njega to očito nikada nećete dobiti.

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj