12 glupih muških poteza na početku veze

12/01/2017

„Sorry, nisam još spreman za vezu, ali hajmo se seksati!“

Nećemo biti ona osoba koja će tvrditi da su svi frajeri isti i divimo se onima koji nam nisu pokušali prodati jednu od ovih fora, ali nećemo ni poricati kako ih je bilo puno više koji jesu. Dajemo najgluplje stvari koje trpimo na početku veze.

1. „Možda bismo mogli razmisliti o tome da uskoro budemo ekskluzivni.“ Da, mislimo da nema ništa romantičnije od rečenice: „Možda ću se prestati seksati s drugim ljudima u sljedećih nekoliko mjeseci, možda neću, ne znam još.“ Yup. Rečenica koja obara s nogu.

2. „Ovo je toliko dobro da se bojim.“ Molim vas, objasnite nam ljude koji bježe od svake pomisli da smo zapravo OK cure i da bi ovo moglo funkcionirati. Ovo nije ništa drugo nego način da se izvuku iz nečega čemu bi se morali posvetiti. Previše si dobra cura. Previše dobra. Toliko dobra da se morao odseliti u drugu državu, oženiti nekog drugog, sve kako bi pobjegao od toga koliko smo dobri. Toliko dobri da ga je fizički boljelo očito.

3. „Timing jednostavno nije dobar.“ OK, to je pošteno, da. Siječanj je jednostavno previše čemeran mjesec da bi se zabavljali i pronašli nekoga do koga nam je stalo. Da, imaš pravo, ta je situacija više za ožujak ili travanj...

4. „Želim biti s tobom, ali...“ Doslovno sve što dolazi nakon ovog „ali“ trebalo bi biti popraćeno violinama i ogromnom količinom toaletnog papira jer je sve to jedno veliko sr... znate kuda idemo s ovim. Gledajte to ovako, nikad ne biste rekli: „Želim osvojiti milijun dolara, ali...“, jer vi stvarno želite osvojiti milijun dolara. Eto.

5. „Želim da stvari ostanu ovakve kakve jesu.“ Aha, misliš potpuno mutne, nejasne i potpuno nedefinirane do te mjere da nemamo pojma što smo?

6. „Nemam dovoljno vremena da bih ti podario pažnju koju zaslužuješ.“ Wow, još smo jednom oboreni s nogu. Također pogledaj: „Zaslužuješ nekoga tko će te voljeti onoliko koliko ti zaslužuješ biti voljena.“ Postoji li ijedna osoba koja ovu rečenicu nije osjetila na vlastitoj koži? Ako postoji, zavidimo joj. S druge strane, vjerojatno ima pravo – ovo definitivno nije frajer koji vas zaslužuje.

7. „Dođi do mene pa ćemo gledati film.“ Misliš, previše si lijen da bi me odveo na pravi spoj, pa želiš da ti se serviram na kauču gdje me možeš početi dirati u prvih deset minuta „Umri muški“? Ne hvala.

8. „Trenutno jednostavno nisam spreman za vezu.“ Prijevod: „Ne želim biti u vezi s tobom, vjerojatno nikad ni neću. S tobom. Nisam siguran u to imam li problema s vezivanjem, teško je reći, ali mislim da se tako osjećam samo po pitanju tebe.“

9. Ne piše vam poruke, ali uvijek odgovara na poruke koje vi pišete njemu. Ruke u zrak kome se to nije dogodilo? Jednom kad mu prestanete pisati, bit će potpuno zbunjen i neće mu biti jasno jer će biti uvjeren da je sve napravio kako treba. Pa, očito nisi budući da sad o tebi pišemo u Cosmu.

10. „Bit ću u kafiću s ekipom oko 23:00. Svrati.“ Vjerojatno najljenija rečenica na svijetu. Čitaj: „Hej, znači ionako ću biti na tom mjestu u to vrijeme pa, onda kad se pojaviš, upoznat ćeš još pet mojih frendova iako još nismo ustanovili sviđam li ti se i bez njih. Kako god bilo, u naš sam susret uložio sveukupno nula posto truda. Također, nemam pojma kad ću točno biti tamo. Ali oko 23:00. Ponoć najkasnije. Možda jedan. Možda ću biti previše pijan da se sjećam. Ha-ha! Dolaziš?“

11. Želi se „naći“ kasnije umjesto da napravite konkretan plan. Postoji jedan i jedini razlog zašto nema konkretnog plana – zato što se uopće ne namjerava naći s vama. S druge strane, ako se doista odluči pojaviti, javit će vam pet minuta ranije jer ga vi ionako cijeli dan čekate sređeni, prekrasni i spremni na akciju kad god to njemu padne na pamet.

12. „Želim da budemo ekskluzivni, ali ne želim da budemo cura i dečko.“ ŠTO TO UOPĆE ZNAČI?!

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj