10 znakova da ste se u potpunosti ohladile od njega

08/11/2017

Jedna od najtežih stvari je priznati sama sebi da više nisi zaljubljena u svog partnera. Međutim, ako se to može dogoditi Brad Pittu i Angelini Jolie, moguće je da se dogodi i vama!

1. Često gledate druge muškarce

Sjećate li se početka veze kada nitko nije mogao okupirati vašu pažnju osim vašeg dragog? Sigurno vam je, s vremena na vrijeme, pogled zastao na nekom atraktivnom muškarcu, ali niste se uhvatile u dubljim razmišljanjima o njemu. Zato, kada ljubav nestaje, ovakve situacije postaju sve češće...

2. Seks s partnerom nije vam na listi prioriteta

Ako ste u braku s muškarcem već duži niz godina, normalno je seks postane sve rjeđi, ali potpuni nedostatak jasno vam govori da između vas nešto ne štima. Također, ako imate veću želju za čitanjem knjige od maženja s partnerom, možda je vrijeme da razmislite o prekidu...

3. Neugodno vam je u blizini drugih parova

Oni izgledaju tako sretno! Kada vas vaš trenutni partner prestane zanimati, druženje s drugim parovima bit će vam depresivno, a kroz glavu će vam prolaziti sjećanja na one dane kada ste i vi bili tako zaljubljeni.

4. Njegove navike postale su vam iritantne

Nekada vas je osvajao upravo ovim sitnicama koje vas sada izluđuju! Iako se nadate da će se on jednom promijeniti, znate da to nije rješenje.

5. Započinjete svađe bez konkretnog razloga

I svjesne ste da to radite, ali je jače od vas. Ranije ste pokušavale izbjeći svaku prepirku kako vaša veza ne bi patila, ali sada vi patite u toj vezi i svaka je sitnica idealan razlog za raspravu.

6. Osjećate se zarobljeno

Ponekad se moramo na kratko odvojiti od partnera jer upravo u tim trenucima koje provodimo same partnera više poželimo. U posljednje vrijeme ipak i niste baš raspoložene za viđanje s njim, a više i ne osjećate da vam nedostaje? Ljubav se ugasila i vrijeme je da to prihvatite.

7. Razmišljanje o njemu čini vas nervoznima

Nekada su bili prisutni leptirići, a sada i vam se stvara osjećaj anksioznosti i na samu pomisao na njega. Ovo je pojava koju ne možete objasniti ni sebi ni drugima, ali je neprestano prisutna...

8. Često razmišljate o prekidu

Često vam kroz glavu prolaze misli o prekidu, ali ih ipak nemate hrabrosti još uvijek realizirati.

9. Osjećate ljubav prema njemu, ali prijateljsku

Kada se zadovoljavate i razgovorom tijekom ručka, bez želje za intimnošću, budite sigurne da ste strast zamijenile osjećajem udobnosti.

10. Ne izgovarate više magičnu rečenicu: "Volim te"

Moguće je da vam ove riječi više ne prolaze kroz glavu zato što više nisu istinite..

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj