10 romantičnih načina za proslavu važnih dana vezi na daljinu

18/02/2016

Samo zato što se kilometrima daleko, ne znači da bitan dan u vašoj vezi ne možete provesti zajedno. Zato za vas imamo nekoliko ideja.

Broj veza na daljinu raste iz dana u dan, no unatoč tome što postoji bezbroj načina na koje svakodnevno možemo komunicirati s voljenom osobom, one su teške i bolne – posebno kad je u pitanju vaša godišnjica, njegov rođendan ili tvoj novi posao. Zato smo smislili nekoliko odličnih načina da na trenutak zaboravite na kilometre koji vas odvajaju i važan dan proslavite zajedno.

1. Romantična Skype večera. Uobičajene videopozive začinite virtualnom romantičnom večerom u dvoje. Pripremite svoja omiljena jela i uživajte u njima s voljenom osobom zamišljajući da ste zajedno na spoju u svom omiljenom restoranu.

2. Pošalji mu/joj pismo. Veza na daljinu poprilično ograničava komunikaciju i ona se uglavnom svodi na računalo ili telefon. Iznenadi voljenu osobu i pošalji mu/joj pismo ili zajedničke fotografije. Dobiti u sandučiću nešto što nije račun u današnje je vrijeme prava rijetkost, pa time i pravo iznenađenje.

3. Pošalji mu/joj paket s njegovim/njezinim najdražim stvarima. Napuni kutiju s nekoliko njegovih/njezinih najdražih poslastica ili u nju unacite onu majicu na koju je bacila/bacio oko posljednji put kad ste šetali gradom. Čak i najmanja sitnica bit će dovoljna da voljenoj osobi pokažeš koliko ti je stalo i uljepšaš joj dan.

4. Pokloni mu/joj gomilu pisama koje će otvoriti u određenom trenutku. Veza na daljinu teška je i inače, a posebno na one vama posebno važne dane. Ispuni kuverte kratkim pismima, porukama i fotografijama koje će ga/ju razveseliti zajedno s uputama kad smije otvoriti koje pismo npr. „Otvori na loš dan“ ili „Otvori kad si uzbuđen“.

5. Ispuni teglicu porukama s razlozima zašto ga/ju voliš. Odbrojavanje dana kad ćete se ponovno grliti i ljubiti bit će lakše uz teglicu s po jednom ljubavnom porukom za svaki dan.

6. Nek prvi i posljednji glas kojeg će čuti bude tvoj. Probudi se malo ranije i voljenu osobu probudi ugodnim jutarnjim razgovorom. Ako to nije nešto što inače radite, to će biti pravo malo iznenađenje. Navečer lezite u krevet i utonite u san razgovarajući kako biste mu/joj dan učinili što manje usamljenim.

7. Proslavite na neki drugi dan. Dobro je to što vas nitko zapravo ne tjera da rođendan ili godišnjicu proslavite baš toga dana. Naprimjer, ako znate da ćete se vidjeti u ožujku, planirajte romantičnu proslavu za to vrijeme.

8. Pošalji paket iznenađenja njegovoj/njezinoj cimerici ili prijatelju i zamoli ih da ih sakrije po tvojoj sobi dok ih nema. Kad se vrati u sobu, čekat će ga/ju pravo malo iznenađenje, a ako se dobro potrudite, male znakove pažnje pronalazit će tijekom cijeloga dana.


9. Iskoristi usluge dostave hrane i iznenadi ga/ju dostavom njegovog/njezinog omiljenog obroka. Dostavu možeš iskoristiti i za cvijeće, slatkiše ili bocu vina kojom možete nazdraviti na FaceTimeu.

10. Dođi u iznenadni posjet. Ipak, nema ništa romantičnije od toga da se voljenoj osobi pojaviš pred vratima onda kad te ne očekuje. Ako imaš ekstra ušteđevine za autobusnu ili avionsku kartu i dobrog šefa koji će ti omogućiti par slobodnih dana, nemoj propustiti priliku da jedan od najvažnijih dana u godini provedeš s osobom koju najviše voliš.


Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj