10 pravila dopisivanja s novim frajerom

26/01/2018

Osvojite ga porukama!

1. Koristite poruke da dogovorite termin spoja. Poruke su odlične za dogovaranje spojeva jer, u slučaju da zaboravite vrijeme i mjesto, jednostavno pročitate poruke i prisjetite se.

2. Nazovite ga prije konačnog susreta. Ako ste se samo dopisivali, možda ćete se osjećati malo čudno kada se konačno vidite uživo. Iskoristite brzi poziv prije polaska da mu kažete da ćete kasniti nekoliko minuta. To je ujedno i mogućnost da jedno drugom čujete glas.

3. Koristite poruku da mu izmamite osmijeh na lice. On bi se trebao veseliti kada dobije vašu poruku zato teške teme ostavite za susret uživo.

4. Odgovorite na poruku kada poželite - zaboravite na sva pravila. Ako ste na večeri s prijateljicama ili na sastanku, nemojte to prekidati kako biste odgovorile na poruku. Ali ako odmarate kod kuće na kauču u nedjelju popodne, nemojte čekati tri sata da odgovorite samo da biste izgledale zaposleno.

5. Pošaljite mu poruku prije spavanje i poželite mu laku noć. Slanje poruka prije spavanja će vas zbližiti.

6. Nemojte se bojati pozvati ga van. Ako se dopisivanje oduži i on nikako da vas pozove, nemojte pretpostavljati da nije zainteresiran (jer se ne bi dopisivao s vama). Vjerojatno se samo trudi ostati cool ili nema dovoljno hrabrosti za to. Ako ga želite vidjeti, recite mu to!

7. Nemojte pisati ništa negativno. Ako ste imale loš dan, zadržite to za sebe. Dopisivanje nije mjesto za loše vibracije. Poruka bi trebale nasmijati drugu osobu. Ako trebate podršku ili savjet, potražite ga uživo. Ili još bolje – od prijateljice!

8. Nemojte provoditi sate analizirajući svaki zarez. Frajeri obično ne iznose velike misli u porukama, zato nema svrhe pokušavati shvatiti značenje teksta koji zapravo i nema skriveno značenje. Analiziranje će vas samo frustrirati. Usredotočite se na razmjenjivanje šala i dogovaranje sljedećeg susreta.

9. Nemojte pretjerivati s emotikonima. Ne želite izgledati kao preuzbuđena tinejdžerica. Emotikonu su korisni, ali se dopisujete o ozbiljnijim temama, zaboravite ih.

10. Nemojte postavljati previše pitanja - tako vršite pritisak. Postavljanje teških pitanja u porukama umara. Budite ležerne i duhovite.

Foto: Profimedia

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj