10 opravdanih razloga da mu kažete da je kraj

13/11/2017

Nekada je gotovo nemoguće završiti vezu iako smo prilično sigurni da joj je došao kraj. Ljubav se u jednom periodu može pretvoriti u sažaljenje i tako nas navesti da ostanemo u nesretnom odnosu. Kako onda znati da je vrijeme za prekid? Upravo u tome, pomoći će vam naš popis...

Očekujete promjenu kod partnera

Bilo da se radi o promjeni u vezi njegovih izgovora, selidbe ili braka, vi neprestano čekate da se nešto promijeni, a to čekanje ne vodi nigdje. Ili nešto poduzmite ili prekinite.

Ne rješavate probleme

Koliko god da su sitni, čini se da su problemi i nesuglasice s partnerom postali nerješivi. Ako je ono što ste ranije lako opraštale i nerijetko zaboravljale sada ključna tema vaših rasprava, jasno vam je da nešto ne štima u vašem odnosu.

Samo vas seks održava u kontaktu

Ne zvuči baš idealno, zar ne? Zdrava veza trebala bi biti izgrađena na višoj razini od fizičke, ali trebala bi uključivati i dovoljnu dozu fizičke.

Nesretne ste

Da, moguće je voljeti nekog, ali se ne osjećati ugodno u vezi s njim. Zbog toga nemate razloga gubiti svoje dragocjeno vrijeme s nekim tko vas ne čini sretnima. Pronađite osobu koja zaslužuje vašu energiju i vrijeme.

Upuštate se u razmišljanja o solo životu ili drugom partneru

Vaše fantazije dovoljan su vam znak! Maštanje o partneru koji je ljubazniji, emotivniji ili otvoreniji u komunikaciji s vama govori vam o svemu što vam fali u odnosu s trenutnim muškarcem.

Ne dobivate ono što ste zaslužile

Nikada ne prihvaćajte manje od onoga što vam pripada! Ne dozvolite sebi da budete jedina osoba koja se trudi da veza uspije.

Trpite nasilje

Fizičko nasilje nije jedini oblik zlostavljanja. Maltretiranje na emotivnoj, odnosno psihičkoj razini, računa se, također, i sve je učestalije. Uvrede, ponižavanje i manipulacija jasni su pokazatelji da vam više nije mjesto u toj vezi.

Vaša veza ne napreduje iz vama nepoznatog razloga

Ako ste primijetile da vaš partner ne vidi budućnost s vama, zašto vi i dalje gradite vezu s njim?

Pauze i prekidi nisu vam nepoznati

Uzaludni su pokušaji 'popravljanja' nečega što odavno ne valja!  

Čitate ovo jer sumnjate u svoju vezu i mislite kako joj je došao kraj.

Treba li vam još razloga?

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj