10 najvećih pogrešaka u flertanju

15/11/2017

Ne, ovako ga nećete osvojiti!

1. Oslanjanje na alkohol kao tehniku za osvajanje

Čini se da alkoholna pića čine magične poljupce još čarobnijima. Ipak, pripazite da vam to ne prijeđe u naviku da ne biste na prvom sastanku bez alkohola ostale razočarane. Ili razočarale njega...

2. Vrijeđanje nije zavođenje

U dvadesetim godinama brojnim se djevojkama dogodi da 'odlijepe' za frajerom zbog kojeg se, izravno ili neizravno, osjećaju bezvrijedno. Nemojte misliti da vas tako pokušava osvojiti.

3. Redovito komuniciranje porukama bez viđanja

Točke, emotikoni, mala i velika slova nisu ni pogled ni parfem ni osmijeh. Koliko god smajlića stavili. Koristite mobitele samo da biste dogovorili date!

4. Ogovaranje drugih djevojaka kako biste vi bile 'veće' u njegovim očima

Znaš onu plavušu? Kako se ona glupo oblači! I ima bubuljicu na čelu, izgleda kao rog, a i nokti su joj neuredni. Užas! Ne, tako mu se sigurno nećete svidjeti. Samo će vas smatrati lošom osobom.

5. Zamršene veze

Ako se počnete viđati s najboljim prijateljem svog bivšeg dečka, neizbježno je da ćete ga jednom sresti, on će zastati da vam se javi, a vi ćete se naći u jaaako neugodnoj situaciji. Osim ako se, naravno, ne sakrijete ispod stola. Razmislite želite li se dovesti u tu situaciju.

6. Flertanje s bivšim dečkom najbolje prijateljice

Je li objašnjenje uopće potrebno?

7. Razgovor o bivšem već na prvom spoju

Ovo nitko ne želi slušati. Doista.

8. Pričajmo malo o meni

Cijelo vrijeme pričate samo o sebi, sebi i sebi. Teško ćete postići nešto više od toga da on plati račun (i to samo da bi što prije pobjegao). Pitajte i njega nešto – na primjer, ima li kućne ljubimce, koja mu je omiljena knjiga, za koga navija...

9. Dodirivanje na samom početku

Razmijenili ste tek nekoliko rečenica, ali već ste stavile svoju ruku u njegovu i zovete ga srce. Really?

10. Bombardiranje porukama u kasnim večernjim (i pijanim) satima

Pod djelovanjem alkohola šaljemo poruke koje nam djeluju (u tom trenutku) fantastično, dok su u očima primatelja jadne. Tužne. Smiješne. Dosadne... Ili, jednostavno, u njima piše: Jd s8m ht1la d0 ti kaž3m da mmi sw sviđ1š. Ooo ne!

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj