Znate li što je ključno za njegovo mišljenje o vama?

19/07/2017

Ove četiri stvari puno su važnije no što mislite...


Imate li smisla za humor i shvaćate li njegove šale. Egu svakog frajera imponira djevojka koja ga smatra smiješnim i zanimljivim i koja shvaća njegov smisao za humor. No baš kao što će prepoznati vašu ravnodušnost kada vam ispriča neki vic ili anegdotu iz vlastitog života, prepoznat će i isforsirani, pretjerani smijeh na silu. I baš kao što će ga odbiti djevojka koja ne shvaća niti jednu njegovu šalu, iživcirat će ga i ona koja se cereka apsolutno svakoj njegovoj riječi.

Kakvi su vaši prijatelji i kakav je vaš odnos s njima. Možete se truditi poboljšati svoj izgled, osmijeh, ponašanje i način govora, no ne možete promijeniti svoje prijatelje. A kada ste u društvu, on analizira cijelo vaše društvo kao cjelinu. Što uključuje i sve ono loše što vaši prijatelji možda predstavljaju ili rade. Žive li vaši prijatelji za sočan trač ili opijanje po klubovima, možda bolje da njega, od njih držite podalje. 

Koliko pijete. Nije toliko bitno hoćete li naručiti vino, pivo, koktel ili nešto bezalkoholno. Bitno je jedino u slučaju da redate piće za pićem i padnete pod stol prije nego spoj privedete kraju (istina i bog, time ćete ga neminovno privesti kraju). Frajera će impresionirati vaš razlog za odabir nekog pića. Kao i sa svim ostalim stvarima koje u životu volite i oko kojih imate čvrste stavove, cijenit će se ako znate obraniti iste i objasniti zašto nešto volite, podržavate ili mrzite. To pokazuje da razmišljate svojom glavom i da znate što od života želite. 

Photo credit: Profimedia

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj