Znamo kako se bildaju bicepsi i trbušnjaci, ali kako se bilda libido?

14/01/2021

Seks vas čini zdravijima, sretnijima i k tome vas povezuje s partnerom. Zašto ne biste isprobali ove savjete za još više seksualne želje?

1. Dobro se naspavajte! I slobodno provedite još malo vremena u krevetu. Ozbiljno najozbiljnije, umor je jedan od glavnih ubojica libida, a jasno je i zašto - seks oduzima određeno vrijeme, energiju i trud, a ako ste iscrpljeni od (pre)dugog dana ili tjedna, poprilično je mala šansa da ćete imati želju hodati goli, flertati s njim i seksati se do iznemoglosti.

2. Nosite upareno donje rublje! Ali stvarno, jedan od najboljih osjećaja koji postoje je znati da ispod odjeće imate gaćice i grudnjak u kompletuOsjećat ćete se seksi, zavodljivo i spremno za kakvu god akciju poželite - bilo da je u pitanju seks doma ili seks na brzaka za vrijeme pauze na poslu. A vaše upareno rublje neće odmoći ni libidu vašeg frajera koji je sigurno kao i svi ostali frajeri vizualni tip i koji će poludjeti čim vas vidi.

3. Ne zaboravite da postoje komplimenti! Često smo toliko zaokupljeni svakodnevnim obvezama da je posljednje što nam je na pameti uputiti partneru neki kompliment. A doista - postoji li bolji osjećaj od onoga kada nam partner kaže kako smo prekrasni, kako nam danas kosa izgleda sjajno ili kako nam je malo što tako dobro stajalo kao što nam stoji ova haljina... Jednako učinkoviti kao što su u slučaju vas, komplimenti će biti učinkoviti i u njegovom slučaju. Slobodno ga počastite!

4. Bolje organizirajte kućne poslove! Sve i da ste se pola dana sekstali, dio želje će vam odmah odumrijeti kada stignete doma i do kreveta se krenete probijati preko hrpa prljave robe i stvari razbacanih posvuda. Vodite računa da vam je sve doma obavljeno na vrijeme, pa čak i ako je u pitanju samo porediti kaučeve ili napraviti krevet. Jednostavno uvijek morate imati mjesto spremno za seks, bez da morate prstom mrdnuti!

5. Pretvarajte se da je potpuni stranac! Mnogi parovi igraju razne igrice kako bi zadržali interes jedno za drugo, a zašto isti i provjereni recept ne biste isprobali i vi? Igrajte se da ste na prvom dejtu i gledajte kako vas kemija obara s nogu, baš kao nekad! Ovo funkcionira jednako kao i uklapanje dejt večeri u svoj raspored, a koja god vam se ideja više sviđala, imajte na umu samo jednu stvar - važno je ne prestati truditi se!

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj