Znamo gdje ćete upoznati frajera!

23/05/2017

Tragate li za frajerom, obavezno bacite oko na ovaj vodič...

Teretane u poslijepodnevnim satima. Nakon posla frajeri se vole opustiti i poraditi na svojim mišićima. Dodatni bonus teretana je što su im zidovi obloženi ogledalima, što vam omogućuje lakši pogled na potencijalni plijen.

Prodavaonice elektronske opreme. Frajeri uvijek zapamte kada je i gdje neki dućan najavio rasprodaju na kojoj se može jeftino kupiti nova telka, kamera ili slično, a nerijetko su toliki obožavatelji gadgeta i sličnoga da ćete ih vrlo vjerojatno pronaći upravo na ovakvim mjestima. 

Barovi koji prenose utakmice. Kad počne nogometna sezona, uvijek je neka “velika” i “važna” utakmica koju oni žele gledati s frendovima. Dođite pretkraj utakmice i lako ćete započeti razgovor, a da ga ne ometate u gledanju.

Vinoteke i odjeli s pićima u supermarketima. Obiteljska okupljanja za njih su dosta naporna i smatraju kako će im alkohol pomoći da ih lakše prebrode. Ponudite svojima da odete u nabavu – dok za njih budete birali vina, možda sebi nađete nekog frajera s dobrom guzom.

Kafići u kojima se redovno okupljaju poslovnjaci. Prema statistikama, dvije trećine zaposlenika u financijskim institucijama su muškarci. Stoga nema boljeg mjesta za pauzu od dobrog kafića u blizini neke banke.

Photo credit: Profimedia

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj