Znam da zvuči grozno, ali draža mi je masturbacija nego seks s mužem!

07/08/2020

'Ponekad sam naprosto previše sebična u tom smislu', priznala nam je Cosmo čitateljica...

Upoznali smo se kad mi je bilo 16 i vjenčali se dvije godine kasnije – u ranim danima našeg braka, oboje smo bili premladi kako bi znali što to točno čini dobar seks, ali i dovoljno neiskusni da bi ga s ičim mogli usporediti. Reći mužu kako nikad nisam doživjela orgazam tijekom seksa s njim bilo je previše teško, pa mi je logična opcija bila ona koja je uključivala masturbaciju u tajnosti.

Budući da su moji brojni pokušaji objašnjavanja i pokazivanja toga što volim rezultirali povrijeđenim klitorisom, a kod njega povrijeđenim egom, odlučila sam da ću svoj užitak prepustiti sebi.

Iako o tome nismo nikad razgovarali, bila sam uvjerena kako zna da me naš seksualni život ne ispunjava. Onda kad sam nakon seksa posegnula za vibratorom, nije se bunio. Umjesto toga, nježno me ljubio dok sam radila jednu stvar koja njemu jednostavno nije išla od ruke. Nije prošlo previše prije nego smo tu metodu počeli koristiti rutinski, no došla je peta godina našeg braka, a s njom i naše dvoje djece. Naša se veza počela svoditi na iscrpljenost i svađanje, a seksa nije bilo na vidiku.

Osjećajući kako se moj brak bliži kraju, okrenula sam se vjeri nadajući se kako će Bog moj brak pretvoriti u raj na zemlji. No taj se trenutak nije dogodio. Nekoliko mjeseci kasnije, naš se brak raspao i s djecom sam se odselila u drugu državu.

Biti solerica za mene je bilo nešto potpuno novo. Upoznala sam posve novu sebe, uživala u neobaveznom seksu i upoznala vrste seksa o kojima dosad nisam ni sanjala, no ono što me najviše iznenadilo bio je oralni seks. Nisam imala pojma koliko ga volim budući da ga moj muž nikad nije prakticirao. Iskustvo je bilo oslobađajuće. Gotovo sam u potpunosti izgubila potrebu za masturbacijom nakon seksa i po prvi sam se puta osjećala zadovoljno.

Nekoliko mjeseci kasnije, moj muž i ja, koji smo u mjesecima solo života postali jako dobri prijatelji, odlučili smo pokušati ponovno. Naša je veza bila jača i čvršća nego ikad, no stare navike teško umiru – seks se u potpunosti nije promijenio. Od straha da ne upropastim našu drugu priliku, odlučila sam šutjeti i orgazme prepustiti samoj sebi – ponovno – na sljedećih deset godina.

Jesam li ga u međuvremenu pokušala pogurati u pravom smjeru? Naravno. Ipak, moji su pokušaji bili bezuspješni i samo su očvrsnuli uvjerenje kako je ovo najbolje što ću dobiti. No nekoliko desetljeća prekasno, našem sam problemu odlučila stati na kraj. Bilo je teško, ali neizbježno. Priznala sam mu točno koliko mrzim naš seksualni život, spremna na ljutnju, odbijanje, prekid. Na moje iznenađenje, moj me muž primio za ruke, pogledao me u oči i rekao kako će se promijeniti.

Da mi je netko prije dvadeset godina rekao da je jedan razgovor sve što je potrebno za poboljšanje našeg seksualnog života, učinila bih to odmah. Naše se vrijeme u spavaćoj sobi transformiralo. Masturbirala sam pred njim kako bih mu pokazala što mi se sviđa, a on je učio iznimno brzo. Zapravo, učio je toliko brzo da bi čovjek pomislio da se mogu zauvijek oprostiti sa svoja dva prsta.

No, seks zahtjeva puno posla. Tu je kupanje, depilacija, pripremanje, čekanje vremena kad smo oboje raspoloženi i jako malo prostora za spontanost. Uz to, moram biti dovoljno opuštena da bih bila sposobna uživati u tome, što zvuči puno lakše nego što zapravo jest.

Ponekad jednostavno želim doživjeti orgazam – bez trčanja u kupaonicu, bez mirisnih sapuna. Drugim riječima, ponekad sam jednostavno previše sebična da bih seks s njim odabrala umjesto seksa sa samom sobom. Ipak, sretna sam što onda i kad želim seks, znam da se pripremam za nešto što me poslije neće ostaviti gladnom za još.

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj