Zločesti dečko - loš ili jako loš izbor?

28/08/2018

Čak 45 % žena pada na zločeste frajere zato što im dižu adrenalin, a 33% nada se da će ih promijeniti

On je pošten, simpatičan, pristojan i svaka bi ga majka poželjela za zeta, a vi ga izbjegavate u širokom luku. Vama se sviđa onaj koji je impulzivan, nepredvidljiv i pomalo egocentričan... Iako podsvjesno znate da ćete nakon nekog vremena plakati frendicama na ramenu, ne možete mu odoljeti. Niste jedini. Mnogo žena pada na zločeste dečke, no neke bi primjerke ipak trebale izbjegavati. Evo signala da on nije za vas:

1. Više vam je puta upao u stan u deset navečer pripit i napaljen. Iako vas je uhvatio nespremnu i pred spavanje, imponira vam što vas je tako željan da ne može čekati jutro. Pitanje je hoće li vam se uvijek sviđati njegova sebičnost.

2. Dogovorili ste se za izlazak, no nije vas nazvao i ne javlja se na telefon. Sutradan vas nazove ne trudeći se objasniti svoj misteriozni nestanak, a vaša se ljutnja istopila nakon nekoliko slatkih, zavodljivih rečenica. Ta njegova nepouzdanost drži vas na laganoj vatri... no koliko ćete izdržati znajući da na njega ne možete računati?

3. Izašli ste s njim i gledate kako svoj šarm prosipa gdje stigne. Čini vam se da poznaje svaku curu i svako mjesto u gradu. Iako ste pomalo ljubomorni, imponira vam njegova popularnost kod suprotnog spola. Ali ne zadugo.

4. Iako vam je natuknuo da je privatnik, zapravo ne znate čime se bavi....Njegova tajanstvenost vas pali ali razmislite s kim zapravo imate posla. 

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj