Zločeste fotke - slati ih ili ne?

31/10/2017

Samo pazite da ne završe u krivim rukama!

Sveučilište Drexel u Philadelphiji nedavno je provelo istraživanje o utjecaju slanja seksi poruka. Naime, oni su ispitali čak 870 Amerikanaca u dobi između 18 i 82 godine, gdje je čak 82 posto ispitanika potvrdilo kako je seksi poruku poslalo barem jednom, a 82 posto ispitanika to je učinilo u proteklih godinu dana. Tri četvrtine ispitanika to je činilo u ozbiljnoj vezi, a 43 posto ispitanika u „sekstanju“ se okušalo i u neobaveznim vezama. Ispitanici su potvrdili i kako ih „sekstanje“ u vezi generalno čini sretnijima, ali i seksualno zadovoljnijima od onih koji nisu prakticirali ovaj način komunikacije.

Logično, ljudi u nešto svježijim ili neobaveznim vezama fotke svojih golih partnera prihvaćaju s većim uzbuđenjem od onih koji su u vezi duže vrijeme (vjerojatno zato što nema toga što dosad nisu vidjeli), a muškarci su ti koji u ovome uživaju nešto više od žena.

„Sekstanje“ je u današnjem svijetu itekako popularno i društveno prihvatljivo pa se nemojte ustručavati ukoliko vam se tu i tamo u mobitel uvuče pokoja „zločesta“ fotka. S druge strane, slažemo se kako je ovo još samo jedan od načina da dodatno začinite svoju vezu – bila ona svježa ili, baš suprotno, čvrsta i u potrazi za malo uzbuđenja. Samo vodite računa da sve poslano završi na pravoj adresi!

Photo credit: Profimedia

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj