Želite da vas oralno zadovolji? Ovo želi da znate!

19/07/2016

Za njegov ponos i vaše zadovoljstvo...

1. On ima ograničen kapacitet pluća. Ako je zavučen ispod vas, može biti priljubljen uz vašu vaginu onoliko dugo koliko zraka uspije uhvatiti. I ni sekunde duže. Dakle, imajte razumijevanja za njegove 'pauze' u kojima obavlja jednu od osnovnih životnih funkcija - disanja.

2. Kako će vam biti uređen vrt, vaša je stvar. Većini frajera doista nije od životnog značaja jeste li izdepilirani, sa stazicom, ili au naturel. No, budimo realni, i sami ste svjesni kako usta puna stidnih dlačica nisu najugodnija stvar koja vam se u seksu može dogoditi, zar ne? Vodite se time!

3. Slobodno budite njegov vodič. Primite ga za kosu i priuštite mu jednu turističku turu od jedne do druge točke užitka. Budite sigurni da se neće buniti otkrijete li mu sve prečice, trikove i skrivena mjesta.

4. Dajte mu do znanja ako se ništa ne događa. I neće dogoditi. Sigurni smo da ste i sami svjesni u dubini svoje duše i tijela kada vas neće dovesti do orgazma. Ako niste sigurni, pustite ga još malo, no ako su njegove suze nakon dva sata još jedino što vas vlaži, odustanite!

5. Slobodno koristite riječi. Ponekad je teško odgonetnuti želite li da vas, dok vas oralno zadovoljava, grebe po leđima, dira po međici, mazi po grudima... Frajeri žele da im date jasne upute i zapovijedi što da učine, a posebno u onim trenucima kada su im usta puna posla i nisu u stanju sami pitati.

6. Slobodno se igrajte i same. Pretvarajte se da njega nema. Ako želite, dodirujte si grudi, radite što god vam je volja i izvijajte se i samozadovoljavajte kako vam najbolje odgovara. On će uživati i u vašoj slobodi i vašem užitku.

7. Dajte mu do znanja kada ćete svršiti. On želi znati da vas je uspio dovesti do orgazma i želi znati u kojem je točno trenutku došlo do toga. I želi jednostavno biti psihički spreman na dodatno stiskanje vaših bedara, i jače čupanje njegove kose, i sve ostalo što dolazi u paketu s vašim orgazmom.

Photo credit: Profimedia

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj