Želim prestati padati na iste, loše frajere koji me ne zaslužuju!

25/10/2021

zasto-uvijek-padamo-na-isti-los-tip-frajera

Osvijestite problem

Sve dok sami ne osvijestite da je vaš modus operandi pogrešan, nećete moći napraviti ni korak dalje. To je loša vijest. Dobra je ta da, jednom kada napravite prvi korak, svi će ostali ići sami od sebe. Baš kao malo dijete koje uči hodati i trudi se osoviti na noge, a jednom kada uspije, nogice same koračaju naprijed.

Prekinite loš niz

Ako s idućim frajerom samo nanjušite da ponavljate početničku grešku, srežite to u korijenu. Možda će biti bolno, možda ćete imati osjećaj da će vam se raspuknuti srce, ali ćete barem spriječiti da se bolest raširi po cijelom tijelu. I, ne manje važno, vjerujte svojoj intuiciji. Čak i ako on ne pokazuje klasične simptome, ako vam se upali crvena lampica za opasnost, znači da ne zvoni za uzbunu bez razloga.

Pružite šansu

Frendica vam predlaže spoj na slijepo s muževim frendom kojeg znate iz viđenja i ni po čemu nije vaš tip. Ne odustajte odmah – to što on nije prototip vašeg idealnog frajera u ovom slučaju mu samo ide u prilog. Jednom kada počnete davati šansu drugima (i drugačijima), bit ćete iznenađeni koliko dobrih frajera ima oko vas koje prije niste primjećivali.

Ako padnete, ustanite

Nitko od vas ne očekuje da se promijenite preko noći, niti je to potrebno. Normalno je da će vas još neko (ruku na srce, možda i dulje) vrijeme privlačiti isti tipovi zbog kojih ste već isplakali more suza, a normalno je i to da ćete ponekad i posrnuti. No ovaj ćete put na vrijeme prepoznati istu grešku i prekinuti cijelu farsu prije nego što se pretvori u pravu tragediju.

Mia Elliott

Novo

Komentiraj