Zašto je odlazak na vjenčanje bez pratnje (ako ste single) najbolja stvar koju možete učiniti za svoj ljubavni život!

08/09/2020

Koliko vam se puta dogodilo da ste na nečije vjenčanje otišli u društvu osobe koja vam, malo je reći, baš i nije draga?

Bilo da je u pitanju 80-godišnja tetka, nimalo simpatični rođak ili frajer s kojim ste izašli na dejt 3 puta, malo tko od nas bira na vjenčanje otići solo. A baš to bismo svi trebali češće činiti! S partnerom je u redu doći ako je riječ o doista ozbiljnoj vezi, no u ostalim vam slučajevima pratnja doista ne treba.

Nemati pratnju znači upasti u svaku zabavnu priču u koju poželite - možete se smijati sa svojom obitelji svojim roditeljima koji su popili koju čašicu previše, možete se isplesati sa svojim rođakom za kojeg ste sigurni da ima neke južnoameričke krvi, možete flertovati sa svakim nepoznatim seksi likom koji vam upadne u oči.

Vaše će se prijateljice sigurno pobrinuti da vam nije nimalo dosadno i da imate sve što vam je potrebno - svaka će vam za ples posuditi svog dečka, svaka će vam, u društvu dečka ili bez njega, praviti društvo kad i ako primijeti da vam je dosadno. Svi ti silni kavaliri također će voditi računa da vam čaša nikada ne bude prazna.

Možda će se dogoditi trenuci u kojima ćete poželjeti da imate pratnju - kada krene vaša omiljena balada ili kada se svi u sitne sate zapute prema hotelskim sobama sa svojim partnerima, no što onda... Biti sretan u samo svojem društvu najdragocjenija je stvar koju možete iskusiti i uvijek biste radije trebali izabrati uživanje u vlastitom društvu nego imanje pogrešne osobe uz sebe samo kako biste imali pratnju. Možda će vas pokloni i smještaj koštati malo više nego kada biste ih dijelili s nekim, no opet, samo ćete biti financijski neovisniji.

Možda trenutno izlazite sa stvarno super frajerom za kojeg ste sigurni da vam ne bi bilo dosadno, no polako, tek je postao dio vašeg života i ima vremena da postane i dio života vaših prijatelja, ako to bude želio. Do tada, dijelite pozivnicu s nekim samo ako ste milijardu posto sigurni da će vam biti jednako zabavno kao da idete sami samcati. I što se toga tiče, potrudite se da je ljestvica jako, jako visoko!

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj