Frajer koji se neće okretati kada prođe zgodna djevojka na ulici? Postoji li takav?

05/05/2021

I možete li mu biti toliko zanimljivi da ga nikada ne zaintrigira nova osoba?

Pod prevarom mislimo i na ljubljenje, a ne samo seksualni čin s drugom osobom. U ovu kategoriju trebalo bi se ubrajati dopisivanje, zavođenje i očijukanje.    

Ne postoji način da nadziremo nečije misli i želje. Neki smatraju da je razmišljanje o seksualnosti s drugom osobom također znak nevjere. Možemo li u jednoj osobi pronaći sve što želimo? Događaju se i nevjerojatne situacije kada muškarac jednu osobu voli, druga ga privlači, a treća mu je slatka. Ima li ljubav rok trajanja? Navika može biti gadna stvar.

Nemamo snage ostaviti osobu s kojom smo dugo vremena u vezi, a gubi nam se smisao. Što tada učiniti? Da muškarce pitamo kakva je to žena kojoj bi dovijeka ostali vjerni, vjerojatno ne bi niti sami znali odgovor. Rijetki se mogu pohvaliti da imaju djevojku s kojom se ponose, a da ih druge ne zanimaju.  
   
"Život je previše kratak i ukoliko pronađeš osobu koja ti odgovara u 70% stvari, trudiš se sačuvati je i voliš svakim danom sve više", odgovor je momka koji planira zaprositi svoju djevojku.

Ne dopuštajte da vas povedu priče. Muškarac koji vas voli neće imati potrebu prevariti djevojku unatoč svojim fizičkim potrebama. Ako zna da je vrijedna njegove ljubavi, dati će joj svu strast i ljubav.

Mia Elliott

Novo

Komentiraj