Zaspao je nakon seksa? To zaslužuje poljubac, ne ljutnju!

09/03/2018

Nedavno provedena istraživanja pokazuju da uopće nije loše ako netko zaspi odmah nakon seksa...

Ah, bilo je tako lijepo: vodili ste ljubav i osjećali ste se kao u sedmom nebu. Zapravo, još se tako osjećate i željeli biste se malo maziti, pričati, uživati u savršenom trenutku. Taman ste se nagnuli nad njega da ga poljubite, a on već spava snom pravednika...

Pa neka spava! Naime, nedavno istraživanje američkih znanstvenika otkrilo je da ako vaš partner ili vi zaspete odmah nakon seksa, to je siguran znak da ste zaljubljeni!

Štoviše, ako netko od partnera želi zaspati nakon seksa, ima veću želju povezati se s partnerom, tvrde znanstvenici. Anketirali su petstotinjak osoba koje su otkrile svoje navike nakon seksa te što osjećaju prema partneru. Rezultati su sljedeći: kad partner zaspi nakon seksa, to znači da mu je ugodno, da se osjeća voljeno, ali i da voli osobu pokraj koje hrče.

Osim toga, unatoč stereotipu da muškarci uvijek prvi zaspe nakon seksa, otkriveno je da i cure to podjednako često rade! Ako je frajer budan dulje od djevojke, pretpostavljaju znanstvenici, to ima veze s njegovom urođenom potrebom da zaštiti partnericu - odnosno, da se uvjeri da je sve OK i da ga ona neće napustiti zbog nekog drugog muškarca!

Photo credit: Profimedia

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj