Zanimljivosti o doggyju koje niste znali!

07/01/2020

Sigurni smo da postoji još puno toga što ne znate o jednoj od omiljenih seks poza...

1. Doggy poza savršena je za pogađanje G-točke ravno 'u sridu'. Zahvaljujući dubokoj penetraciji prilikom ove poze, dolazit će do stimulacije G-točke, pa će ova poza biti jednako zadovoljavajuća i frajerima i nama ženama.

2. Ona je samo dio širokog spektra poza straga. Nemojte misliti da je ovo jedina poza u kojoj partner penetrira u vas straga. Tu su još i froggy, obrnuta kaubojka i mnoge druge. Ako vam standardni doggy nije ugodan, obavezno isprobajte podbaciti jastup pod trbuh ili se nasloniti preko kreveta ili stolice.

3. Ova je poza jako, jako stara. Ne, nije se pojavila kada ju je 1992. opjevao Snoop Dogg. Još su stari Rimljani i Grci u umjetnosti prikazivali ovu pozu, a često su se na nju referirali i u književnosti. Rimski filozof Lukrecije čak ju je preporučivao parovima koji pokušavaju zanijeti.

4. Postoji mnoštvo pjesama koje slave ovu pozu. A ako je vjerovati Geniusu, postoji minimalno 1600 njih. Neke od najpoznatijih su 'P.I.M.P' 50 centa, 'The Bad Touch' The Bloodhound Ganga i 'Back That Thing Up' Justina Moorea.

5. Iako se zove doggy, psi nisu jedine životinje koje se pare u ovoj pozi. Pa tako i konji, deve, žirafe, slonovi, lavovi...

6. Mnoge se pak životinje ne pare u ovoj pozi, kao na primjer kitovi, dupini, pauci, dok čimpanzama ova poza nije jedina u kojoj uživaju.

7. Doggy se ne odnosi samo na vaginalni seks, već i na analni seks, cunnilingus (lizanje anusa) i zapravo sve što u ovoj pozi radite a da ima veze sa seksom.

8. Ako ste ju isprobali, vjerovali li ili ne, spadate u manjinu. Prema studiji koju je provelo 'National Survey of Family Growth', svega 44% frajera i 36% žena isprobalo je ovu pozu.

9. Ovo je omiljena poza mnogim frajerima. Prema anketi koju je proveo 'Women's Health', upravo je ova poza frajerima na prvom mjestu. A kada se u obzir uzme dubina penetracije i pogled na zamamne ženske obline, jasno je i zašto.

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj