Ako ste vi jedino o čemu razmišlja, nemate oko čega brinuti. Slobodno otvorite šampanjac!

26/02/2021

Svi imamo svoje brige i strepnje, ali imate li ovakvog frajera kraj sebe, slobodno odahnite i otvorite šampanjac...

1. Ponosi se vašim postignućima. Bili oni doista vrijedni spomena ili se bitnima činili isključivo njemu. I vašoj mami. Napredovanje u karijeri, osvajanje karata za koncert, svladavanje novih vještina... O čemu god se radilo, on će to vjerno popratiti i detaljno izvijestiti ljude oko sebe.

2. Ne postoji tema o kojoj ne možete razgovarati. Bilo da je u pitanju vaš posao, prijatelji, film koji vas je oduševio ili hobi u kojem biste se voljeli okušati. On će vas uvijek pozorno slušati i biti tu za vas. Jer on vam nije samo ljubavnik, već i najbolji prijatelj.

3. Iz vedra vam neba kaže koliko ste seksi. Bilo da se radi o potpuno glupom danu kada izgledate bezveze i prevlačite se po kući u pidžami, neuredne kose i bez make-upa. I on to iskreno misli.

4. Uspjeli ste izdržati razdvojenost. Bilo je teško. Neopisivo vam je nedostajao. No oboje ste uspjeli žrtvovati se jer ste znali da ćete jednom, kada za to dođe vrijeme, živjeti zajedno ili barem u istom gradu, i da ćete onda biti najsretniji na svijetu.

5. Žrtvuje se za vas. Naravno, i vi se isto tako žrtvujete za njega. Ako je spreman preseliti se u drugi grad samo kako biste vi napredovali u karijeri ili lakše završili fakultet, znajte da imate frajera koji vrijedi svake vaše minute.

6. Više se radujete samom braku nego vjenčanju. Naravno da vas veseli i sama ceremonija, ali ona vam je potpuno nebitna u usporedbi sa svime što dolazi kasnije. I iako ste svjesni da će biti i teških trenutaka, oko srca vam je odmah toplije kada se sjetite da će on biti tu za vas i uz vas.

7. Vaši su mu prijatelji važni. Ako je vaša prijateljica imala užasan dan, on će vam odmah savjetovati da odete k njoj utješiti je ili da ju pozovete k vama na palačinke i druženje. A kada dugo nije čuo za nekoga od vaših prijatelja, iskreno ga zanima što je s tom osobom.

8. Dijelite iste vrijednosti. Ok, vi ginete za Carrie Bradshaw, njemu je idol Rocky Balboa, ali kada su životne stvari u pitanju - na istoj ste valnoj duljini. Želite oboje djecu i jednako sudjelovati u njihovom odgoju, imate viziju gdje biste htjeli za 5 godina živjeti i što sve morate učiniti i žrtvovati kako biste to postigli. Takve stvari često uzimamo zdravo za gotovo, no doista znače puno.

9. Možete zajedno provoditi puno vremena bez svađe. Kao na primjer putovati zajedno bez svađa oko toga gdje biste trebali jesti, čijom ste krivnjom zalutali ili koja biste mjesta trebali posjetiti. Vi jednostavno uživate u zejdničkom vremenu i jedno u drugome.

10. Zna vas razveseliti malim stvarima. I lijepim manirama. Iako ste već godinama zajedno. Otvara vam vrata od auta, nosi vas kada vam štikle toliko ubiju noge da više doslovno ne možete stajati, pridržava vam kaput dok se oblačite, sjeti se donijeti vam omiljeni slatkiš ili najdraže cvijeće. I da, on točno zna koje slatkiše i cvijeće volite!

11. Pred njim vas nije sram pustiti suzu. A osim što će vas utješiti, on točno zna kada ga vaše suze trebaju zabrinuti, a kada vas je samo raspekmezio super romantični film. 

12. Blizak je s vašom obitelji kao da je njegova vlastita. A jednako se tako pobrinuo i za to da vi budete bliski s njegovom. On će bez imalo oklijevanja nazvati vašeg tatu, mamu ili baku, štogod da je u pitanju. A vama je potpuno normalno otići na rođendansku zabavu njegovom rođaku ili članu obitelji, čak i ako je on spriječen doći.

13. Kada vam kaže da mu nedostajete, on to stvarno i misli. Pa čak i u trenucima kada ste razdvojeni samo nekoliko sati, vi mislite na njega i na to koliko biste bili sretniji da je uz vas.

14. Voli vas baš takvu kakva jeste i ne pokušava vas promijeniti. Svjestan je da ste neuredniji od prosječnog muškarca, da ste jako željni pažnje ili da ne biste znali skuhati jelo čak ni kada bi vam o tome ovisio život. No on vas prihvaća i obožava upravo takvu kakva jeste.

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj