Zajedničko putovanje = recept za sreću!

25/01/2020

Pripremite se na avanturu života!

Ako ste se odvažili na svoje prvo zajedničko putovanje, onda znate da ste upravo napravili jedan poprilično veliki korak.

Iako ste već savladali zajedničke evente, a možda već zajedno prisustvovali vjenčanju svojih prijatelja, odlazak na zajedničko putovanje znači sve to zajedno – u trajanju od desetak dana. Zato razumijemo ako grizete nokte u nervozi. Pa, ako ste se napokon odlučili otputovati negdje gdje ćete biti prepušteni jedno drugome, možda će vas utješiti činjenica da se on ovom putovanju itekako veseli. Evo i zašto:

Planiranje je dio zabave.Ovo vrijedi posebno za one kojima je njihov planer njihova Biblija. Svaki izlazak, sastanak, projekt i plan upisan je u vašu malu crnu knjižicu, pa će planiranje putovanja, prijevoza do aerodroma, bookiranje hotela i izleta za vas biti prava pustolovina. Uz to, detaljno planiranje vašeg putovanja davat će vam osjećaj kao da je putovanje već započelo, čak i ako je mjesecima udaljeno od vas.

Seks! Da, to možete i kod kuće. Zapravo, ne postoji mjesto gdje se ne možete seksati (ako ste dovoljno hrabri), ali postoji nešto kod tih putovanja, odlazaka na neko potpuno nepoznato mjesto, što vas čini nevjerojatno napaljenima. Zato, vodu u ruke i nemojte zaboraviti jesti, jer, onda kada niste na izletu ili razgledavanju, svoje ćete vrijeme provoditi u spavaćoj sobi.

Imate nula odgovornosti. Nema svađanja oko toga tko pere suđe, niti potrebe za odgovaranjem na milijun mailova s posla. Ovo je jedinstvena prilika da se koncentrirate jedno na drugo bez ikakvog stresa.

Svi će biti ljubomorni na vaše fotke na Instagramu. Nije li to cilj odmora? Otići negdje gdje ćete moći objavljivati fotke kojima ćete sve svoje prijatelje i kolege činiti užasno ljubomornima kupajući se u azurno plavom moru dok se oni znoje u zagušljivom uredu ili gledaju vaše fotke skrivajući se u WC-u? Nitko to neće priznati, ali vjerovali ili ne, ni njemu neće teško pasti činjenica da svi njegovi prijatelji imaju priliku vidjeti da njihov, nekad ne tako popularan, kolega uživa na odmoru sa svojom prekrasnom curom. #karma

Jedno drugo gurate izvan svoje zone komfora.Na potpuno ste nepoznatom mjestu što znači da imate točno nula prostora za dosadnu rutinu. Nema kauča i nema Netflixa. Ovo je savršena prilika da napravite nešto što ste oduvijek željeli. Tko zna? Možda vas napokon odvuče u onaj muzej u koji se nikad ne bi usudili ući sami, a možda zajedno na svojoj listi želja prekrižite i onu s bungee jumpingom.

Vaši će spojevi biti ekstra romantični. Romantičan restoran u vašem rodnom gradu ne dolazi ni do koljena onom malom restorančiću na kojeg ste slučajno naletjeli na svom putovanju. Bez obzira na to je li za to zaslužna atmosfera ili prekrasan zalazak sunca, nije potrebno mnogo kako bi večer u nepoznatom gradu bila jednostavno savršena.

Naizgled nevažni trenuci dodatno će vas zbližiti.Upoznavanje novih ljudi, odmaranje u tišini, jurenje po aerodromu ili cjelodnevna potraga za malim mjestašcem iz vodiča možda se čini poprilično nebitnom, ali to su uspomene koje nikad nećete moći dijeliti ni s kim drugim i to ih čini posebnima.

Možda pronađete „svoje“ mjesto.Postoji mogućnost da ćete naletjeti na mjesto u koje ćete se oboje zaljubiti. To možda postane „ono“ mjesto na koje se jednog dana želite vratiti sa svojom djecom, a možda i ono mjesto na kojemu želite provesti ostatak svog života. Nešto na što ste jednom gledali kao na običan odmor, odjednom postaje odredište za koje ste vezani do kraja života.

Uspomene. Možda je tijekom cijeloga putovanja padala kiša ili ste oboje doživjeli putovanje života, sa sobom nosite uspomene o kojima ćete moći razgovarati zauvijek. Lijepo je znati da ćete uvijek imati uspomene i priče kojima ćete se smijati i godinama nakon.

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj