Zadovoljavajte se pred njim i u sjećanje mu urežite sliku koju nikada neće zaboraviti!

13/09/2021

Želite vratiti strast u vaš seksualni život? Isprobajte ove savjete!

1. Za vikend isplanirajte odlazak u neki ugodan hotel, a pritom isključite svoj smartphone. Na taj način posvetit ćete punu pozornost jedno drugome.

2. Zapalite svijeće, na pod stavite jastuke, sjednite goli pred ogledalo i opisujte što volite na partnerovom tijelu. To je odličan način da se osjećate sigurnije u svom tijelu. Uvijek naglašavajte pozitivne karkateristike, nikad nemojte kritizirati svog ljubavnika. Nakon toga međusobno si naizmjence priuštite oralni seks pred ogledalom.

3. Striptiz je jako seksi poklon za vašeg ljubavnika. To je također i odličan način da popravite vlastito samopuzdanje. Istina je da je to pomalo zastrašujuće, a nitko ne želi ispasti idiot. Nosite majicu s gumbima da jednostavno možete osloboditi svoje grudi, dok skidate čarape svoje stopalo stavite između njegovih nogu blizu njegove alatke. Nemojte nositi uske hlače, nego suknju koju jednostvno možete spustiti prema dolje i izaći iz nje.

4. Priuštite mu odličan oralni seks. Nikad ne prestajte pokretati svoj jezik, dok se pomičete gore - dolje, svaki put mu obližite glavu penisa. Trljajte njegov penis o svoje obraze i grudi.

5. Počastite svog frajera zločestom masažom. Započnite masirati prednji dio njegova tijela uključujući i penis, prvo čvrsto, a zatim nježnije. Snažno masiranje će ga opustiti, a nježno će ga napaliti. Koristite se samo vrhovima prstiju i noktima, na način da jedva dodirujete njegovu kožu. Na pola masaže lagano pužite preko svog ljubavnika dok ne zajašete njegov trbuh, jer vaša vagina pruža dodatni užitak klizeći i preko njegovog penisa. Svaki put kad mu masirate prsa, trljajte se gore - dolje i po njegovom penisu. Nemojte misliti na svoj užitak, usredotočite se samo na njegove užitke. Ako je potrebno, priuštite mu još i "ručni rad" do vrhunca.

6. Nova seksualna igračka promijenit će vaš seksualni život. Uvođenje vibratora uzdrmat će rutinu i predvidljivost. Seksualne igračke kupujte zajedno, jer je to način da postanete još intimniji pri čemu ćete i razgovarati što vam odgovara u krevetu, a što ne. Igračke mogu samo pojačati uzbuđenje i poboljšati orgazam, a seks čine razigranijim i maštovitijim.

7. Masturbacijom si priuštite dodatni užitak. To je životna vještina koju ćete jednostavno savladati. Masturbirajte pred njim kad dođe s posla ili iz dućana ili masturbirajte zajedno jedno ispred drugog. To će pojačati vaš libido, a slika vašeg vrhunca pred njegovim očima dodatno će ga napaliti.

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj