Zadatak prvi: privući njegovu pažnju. Zadatak drugi: zadržati ju!

14/09/2019

Jednom kada baci oko na vas, tek ste na pola puta. Idući korak je potruditi se da vas poželi uz sebe na duge staze...

1. Nemojte im braniti njihova malena televizijska i video zadovoljstva. Dapače, dopustite im da zagospodare daljinskim, dopustite im da ponekad igraju PlayStation. Dapače, ako im se pridružite u gledanju utakmice ili igranju igrica, zaradili ste veeeliki plus.

2. Iznenadite ih oralnim seksom. Nikad ga se ne mogu zasititi - jednostavno vole oralni seks! Kad god, gdje god, uvijek će vam se rado prepustiti.

3. Pozorno ih slušajte, iskreno, sa zanimanjem. I to im je jako važno. Vole kad vam imaju nešto "važno" za ispričati, vole kada mogu nešto podijeliti s vama. Pokušajte se koncentrirati i, čak i ako je riječ o nekoj gluposti, pogledati na trenutak svijet iz njegove perspektive - te zaista poslušati što vam ima za reći.

4. Šarmirajte ga zajedničkim vremenom. Možda vam to sada zvuči nevjerojatno, ali dečki doista vole da im se partnerica priključi u hobijima, sportu ili društvenim igrama. I vi njih uključite u svoje hobije. Čak i ako imate drugačije interese, to ne znači da se u nekim aktivnostima ne možete zajedno dobro provesti.

5. Zavedite ga laskanjem. Dečki su, iako to nikad neće priznati, često nesigurni. Oni će vas pohvaliti i dati vam lijep kompliment, ali često to rade da biste im uzvratili istom mjerom. Stoga to i napravite - svaka pohvala je dobrodošla. Iznenadite ga ponekad nekom romantičnom gestom (da, i dečki vole romantiku), i to bez ikakva posebnog razloga. Romantična poruka ili mali poklon učinit će čuda!

6. Dodirujte ih kad god stignete. I to ne samo "seksualno". Vole kad ih masirate, češkate im leđa, mazite po trbuhu... Važno je da "prčkate" po njemu. Slobodno ga ponekad "razmazite".

7. Vole kada preuzmete kontrolu. Ni jedan frajer vam neće reći NE ako ga uhvatite pod ruku, odvedete u spavaću sobu, skinete odjeću s njega i dovedete ga do orgazma u vrućoj seksualnoj igri. Ne vole kad se suzdržavate. Stoga slobodno glasno uzdišite i stenjite.

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj