Zabranjene teme za prvi spoj

12/06/2015

Kako prvi spoj ne završiti s crvenim kartonom...

Religija i politika. Ovo su definitivno možda najosjetljivije teme koje ponekad nisu poželjne ni u bliskom krugu ljudi, a kamoli na prvom spoju. Otvaranje ove teme moglo bi vaš spoj pretvoriti u verbalno cjelovečernje hrvanje, i umjesto da se zabavljate i upoznajete jedno drugo, vi ćete pola večeri provesti braneći svoje stavove, i još pola napadajući njegove. A to nije nimalo zabavno!

Drugi frajeri. Ne, on ne želi slušati o vašem bivšem, o preslatkom dečku kojeg ste upoznali prije nekoliko dana, niti o vašem bivšem bivšem s kojim ste ostali u super odnosima i kojeg vidite na tjednoj bazi. Pozvao vas je van što znači da on želi uživati s vama i u vama i nije mu potrebna lista frajera koje smatrate zgodnima. To uključuje i za Ryana Goslinga!

Financije i financijski problemi. Liza Minelli je davno pjevala da novac (p)okreće svijet, i doista se slažemo s njom, no tema financija baš i nije prikladna za prvi izlazak. Čitajte između redaka o njegovim hobijima, navikama, stilu života i mogli biste o njegovim financijama saznati puno toga, no nemojte direktno nametati tu temu. A kada dođe vrijeme za plaćanje računa, ponudite se da platite svoj dio. Ankete su pokazale da frajeri očekuju da će oni biti ti koji plaćaju na spoju, no unatoč tome im je simpatično kada se cura ponudi da plati.

Bebe i vjenčanja. Potpuno je prirodno voljeti dječicu i razgovarati o presmiješnim imenima, i onim malo manje smiješnim, i idealnim vjenčanjima na obali Tihog oceana, zar ne? Ne, ne i ne!!! Ne na prvom spoju, ne na drugom spoju, NE! Nemojte idejama o raznim obvezama puniti glavu frajeru koji se još uvijek nije obvezao izaći s vama na još jedan spoj. Vašu potencijalnu zajedničku budućnost najlakše ćete upropastiti iznošenjem vaših vizija iste.

Hvalisanje. Nemojte mu cijelu večer brbljati o tome kako ste super, zašto ste super, u čemu ste dobri i zašto bi svaki pravi muškarac na planeti Zemlji poželio da je na njegovom mjestu. Naravno da je poželjno spomenuti u čemu ste dobri i što volite, no ideja spoja je da upoznate jedno drugo, a ne da jedno od vas drži monologe o svojim postignućima cijelu večer.Photo credit: Profimedia

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj