Zaboravite na klasične afrodizijake i uvjerite se koliko ga pale najjednostavnije stvari!

07/10/2019

Ne vjerujete nam? Testirajte ga već večeras!

Oversized odjeća. Materijal nije bitan. No frajeri naprosto polude kada vide ženu zaogrnutu u jedno 5 brojeva veću košulju.

Kapa. Ne znamo u čemu je točno ovdje stvar, no frajeri definitivno vole vidjeti ženu sa šiltericom na glavi, a bonus bodovi su ako je šilterica s logom njihova omiljena kluba. Ekstra bonus bodovi su ako ste iskrena ljubiteljica sporta.

Lizanje sladoleda. Ili jedenje hrane falusoidnog oblika. Na primjer banane. Nema ništa osobito privlačno u frajeru koji jede bananu. No žena koja jede bananu frajerima je opasno seksi. Svi znamo zašto.

Bijes. Iako ne postoji nikakvo znanstveno objašnjenje (ili barem ne zasad), frajere pali ljutita žena. Možda izljeve bijesa i ljutnje povezuju sa strastvenošću... Samo nagađamo!

Neukrotiva kosa. Ok, ne masna, prljava, zapuštena kosa, ali kosa koja je nemarno svezana ili divlje raspuštena definitivno će probuditi njegovu pažnju.

Ležerno rastezanje. Bilo da se budite, opuštate ili jednostavno protežete, privući ćete pažnju svog dragog. Zašto? Zato što ih jednostavno nešto jako pali u prizoru žene koja se ležerno proteže i opušta svoje mišiće.

Talent za glazbu. Kada frajeri skuže da žena zna pjevati, ili još bolje, svirati neki instrument (i ne, uopće nije bitno koji), žena im automatski postaje jedno 10 puta privlačnija. Baš kao što su nama odmah privlačniji frajeri koji znaju pjevati i svirati.

Tijelo u pokretu. Štogod da radite sa sobom, frajerima ćete upasti u oko. Guza koja se treska, grudi koje poskakuju, sve su to prizori koji su ugodni njihovim očima.

Oružje. Po mogućnosti ono vatreno. Frajeri se jednostavno raspamete kada vide ženu s pištoljem. Ili puškom. Ili samostrelom. Ma i vatromentom!

Tijelo s kojeg kaplje znoj. Vama je možda znoj odbojan i sinonim za nešto odvratno, no vašem frajeru nije. Njih itetako privlači znojno žensko tijelo, a mi mislimo da to mora imati nekakve veze s feromonima.

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj