Vruće ideje za sve mlade roditelje koji se moraju 'opustiti' i baciti na posao prije nego njihova beba završi s popodnevnim odmaranjem

27/04/2021

Garantiramo da će vam se svidjeti...

1. Nestašna igra skrivača. Koristite baby monitor za komunikaciju sa svojim dragim i govorite mu što sve točno radite prije nego se doista bacite na posao. No pobrinite se da vaše bebe i baka servisa nema u blizini jer ne želite da itko osim vas dvoje zna kako se upravo dodirujete i spuštate ruku sve niže i niže... Namamite ga da vas traži sočnim opisima svega što radite, a zatim neka se malo pomuči i potraži svoju glavnu nagradu.

2

2. Oboje u pat poziciji. Kada ste oboje umorni toliko da jedva gledate, ali svejedno želite uživati u intimnostima, nema druge nego isprobati ovu pozu. Vi lezite na leđa i savijte koljena, a on neka na boku leži odmah do vas kako biste noge mogli prebaciti preko njegovih bokova. Ovaj će kut penetracije biti jako ugodan i vama i njemu, a sama vas poza neće nimalo umoriti. Dapače, vjerojatno ćete nakon slatkih orgazama lakše no ikad uploviti u zemlju snova.

3

3. Sve ruke na hrpu. Ako ste jako jako novopečeni roditelji, možda vas još uvijek muči što niste u mogućnosti biti onoliko intimni koliko biste htjeli. No to ne znači da je vaša seksualna želja u tom razdoblju splasnula i/ili nestala. Zato je upravo ovo vrijeme idealno za zajedničku masturbaciju. Lezite oboje na leđa, primite se za ruke, a zatim se drugom rukom samozadovoljavajte. Pomažite jedno drugom dirty talkom i pokušajte se napaliti koliko god možete i dokučite koliko stimulacije u tom trenu možete podnijeti kako bi se vaš seksualni život čim prije i lakše vratio na staro.

4

4. Tiha igra pod pokrivačem. Vaša beba već dosta dugo drijema, a vi i on sve više i jače želite jedno drugo. No opet, beba se može probuditi svake sekunde. Uskočite pod pokrivače, spoonajte se i uživajte koliko god dugo možete. Licima se okrenite prema vratima kako biste mogli biti na oprezu i vidjeti kada je zabavi došao kraj. A ako vam se dijete i pojavi, zahvaljujući pokrivačima uvijek mu možete reći kako su i mama i tata malo drijemali.

5

5. Medvjedićasto uzbuđenje. Zgrabite najvećeg medu kojeg vaše dijete ima, ubacite ga pod guzu kako bi donjem dijelu vaših leđa bilo što ugodnije i kako bi vaš partner mogao što dublje penetrirati u vas. Možete to učiniti na krevetu, ili odmah na podu, na svim tim igračkama (osim na legićima - jaaaako, jako neugodno iskustvo). Opustite se i uživajte!

6

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj